Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Журналіст: Петраков викличе Малиновського на вирішальний матч збірної України

Журналіст: Петраков викличе Малиновського на вирішальний матч збірної України
Фото: Павло ДАЦКОВСКІЙ.

Півзахисник "Аталанти" Руслан Малиновський може підсилити збірну України перед рештою в цьому році двома матчами збірної України - товариським з Болгарією і найважливішим для відбору на ЧС-2022 з Боснією і Герцеговиною. Футболіста і тренера збірної Олександра Петракова після спалахнула між ними конфлікту намагаються примирити, і Петраков повинен викликати Малиновського на збір, а той дав попередню згоду приїхати. Про це 21 жовтня розповів інформований футбольний журналіст Ігор Циганик.

За інформацією журналіста, між Русланом та в.о. головного тренера збірної "сталася комунікація" з ініціативи президента УАФ Андрія Павелко. В результаті Малиновський дав попередню згоду прибути в розташування збірної України, де у нього відбудеться зустріч віч-на-віч з Петракова.

У жовтні команда Олександра Петракова без Руслана Малиновського обіграла Фінляндію (2: 1) і упустила перемогу в матчі з Боснією і Герцеговиною (1: 1). Після поєдинку Петраков скаржився, що у нього немає інших креативних півзахисників, крім Шапаренко, тому він тримав його на поле, навіть коли було зрозуміло, що киянин видихався. Малиновський якраз і є креативним півзахисником.

Остаточно доля збірної України у відборі на ЧС-2022 вирішиться 16 листопада - о 21.45 "у відповідь" матч з Боснією і Герцеговиною, який стане для наших останнім в групі. І навіть перемога не буде стовідсотковою гарантією для другого місця - так як крім боснійців в Катар рвуться фіни, а щоб залишити їх за бортом, перший матч у Боснії і Герцеговини треба було обов'язково вигравати.