1 червня
Завантажити ще

Ключовий захисник "Шахтаря" пропустить матч з "Реалом"

Ключовий захисник

Універсальний захисник «Шахтаря», який може зіграти як в центрі, так і на краю, Микола Матвієнко пропустить поєдинок проти «Реала» в групі ЛЧ.

Гравець збірної України отримав травму ноги, про що повідомив головний тренер гірників Роберто Де Дзербі. Швидше за все, його замінить на фланзі бразилець Ісмаїлі, який поділився очікуваннями від матчу.

- У складі «Реала» багато дійсно великих гравців, які заслуговують цей почесний приз. Але якщо вибирати серед всіх зірок, я б, напевно, зробив ставку на Каріма Бензема. Думаю, в цьому сезоні він міг би отримати «Золотий м'яч».

Така команда, як «Реал», з року в рік є дійсно сильною. У Лізі чемпіонів завжди дуже непросто. Перш за все, гравці «Реала» сильні індивідуально, а також і як команда в цілому, тому мені зараз складно проаналізувати.

Це абсолютно різні тренери з різними поглядами на гру. Сказати, хто з них краще, непросто. Поза всякими сумнівами, ми повинні бути готові до завтрашнього поєдинку з «Реалом».

У нас є сильні гравці, ми повинні показати футбол найвищого рівня, щоб домогтися найважливішого результату - це, звичайно ж, перемога. Щоб продовжити виступ в Лізі чемпіонів, - передає слова Ісмаїлі офіційний сайт "Шахтаря".

Зустріч "Шахтаря" з "Реалом" відбудеться сьогодні в Києві на НСК "Олімпійський". Початок гри - 19:45.