Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Віктор Скрипник потрапив під каток. "Шахтар" розгромив "Зорю" 6:1

Віктор Скрипник потрапив під каток.
Фото: ФК Шахтар

У першому матчі 11-го туру УПЛ, яким поновився чемпіонат після перерви на ігри збірної, «Шахтар» несподівано обіграв в Києві луганську «Зорю» - 6:1.

Луганчани зараз йдуть четвертими, в минулому році взяли "бронзу", беруть участь в єврокубках - в загальному, не остання команда УПЛ. І їх поєдинки з гірниками зазвичай проходять наполегливо, це не гра в одні ворота. Але 15 жовтня щось пішло не так - і "Зорі" на полі ніби не було.

На 11-й хвилині Фернандо відкрив рахунок після помилки гравця "Зорі". Педрінью на 28-й подвоїв перевагу в рахунку після передачі Додо. На 36-й хвилині Фернандо оформив дубль, а Педрінью записав на свій рахунок асист. Після перерви Олександр Гладкий (так, той самий) на 63-й хвилині відквитав один м'яч. На 71-й хвилині вийшов на заміну Тете і з передачі Марлоса знову зробив рахунок розгромним. Данило Сікан на 80-й хвилині забив гол п'ятою. У компенсований час Тете зробив дубль.

Загалом, якщо цей матч вивчали розвідники " Реала ", з яким гірники гратимуть 19 жовтня на "Олімпійському" в Лізі чемпіонів, то в "королівському клубі" напевно напружилися. А гірники тим часом вийшли на перше місце в УПЛ - але у "Динамо" гра в запасі.

Бразильці

Бразильці

Віктор Скрипник після матчу нарікав на травми провідних гравців - пів складу не в строю, для команди це критично.

- Тому що «Шахтар» такий хороший. Ми граємо і живемо від матчу до матчу. Якщо у нас хтось випадає, пропадає або з якихось причин не грає, то це дуже позначається на нас. Є підозра, що втратили ще двох основних гравців - Вернидуба і Назарину. Ситуація у нас не легше. Потрапили під каток, так можна сказати. Поки маємо те, що маємо. Не замахуємося, завжди хочемо бути незручним суперником для всіх. Є матчі, які нам вдаються. Нам треба прийняти те, що є, і дивитися далі, - підвів підсумок розгрому тренер.

Раніше повідомлялося, що в цьому турі не буде зіграний матч "Інгулець" - " Рух ". 11 гравців львівського клубу захворіли коронавірусом, інші пішли на самоізоляцію.