Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
17 квiтня
Завантажити ще

Олександр Петраков про нічию з Боснією: Ми Україна, не Франція і не Італія

Олександр Петраков про нічию з Боснією: Ми Україна, не Франція і не Італія

Головний тренер збірної України Олександр Петраков прокоментував нічийний результат (1: 1) з Боснією і Герцеговиною у відборі до ЧС-2022.

-Вам не подобається, як грає Циганков? Це Україна, не Франція, не Італія. У нас середній чемпіонат. Ми використовуємо наявні ресурси. Є молоді хлопці, я дивлюся за ними. Вони ростуть, але ще не готові грати за національну збірну.

Я головний тренер, випустив Сікана. Зробив помилку. Але якби він забив, всі б по-іншому говорили після матчу. А якби вийшов Довбік, і у нього теж нічого б не вийшло... Тренер повинен вирішувати і ризикувати. Я сподівався на Сікана, думав, він допоможе. Йому 20 років, все ще попереду, - сказав Петраков.

Головний тренер також прокоментував заміни під час матчу.

- Шапаренко втомився. У мене немає до них претензій. Я бачив, що Колі вже дуже важко. Він молодець, стільки зіграв, в Фінляндії добре грав, брав на себе. Він же не залізний.

Я ще думав зробити 4-4-2, захисника поміняти. А сам думаю: «Хлопці втомилися». Бачив, і Кривцову важко, Забарний. Бачу, дуже важко хлопцям. Думаю, ще у Львові програти?

У перерві була розмова, що потрібно вище зустрічати, не стояти на двох ногах. Бачили, яка передача пішла, Сидорчук у фланг, побіг. Ще був Харатін. Ну, що вже зараз говорити, - уклав Петраков.

Збірна України з футболу у Львові не змогла обіграти прямого конкурента за вихід до фінальної частини ЧС-2022 в Катарі, команду Боснії іГерцеговини - знову нічия, знову 1: 1.