Завантажити ще

Іспанія обіграла Італію і вийшла у фінал Ліги націй

Іспанія обіграла Італію і вийшла у фінал Ліги націй
Фото: UEFA.com

Збірна Іспанії у півфіналі Ліги націй на стадіоні «Сан-Сіро» в Мілані обіграла збірну Італії 2: 1 і вийшла у фінал другого за рахунком турніру.

У першій половині іспанці забили два м'ячі. Дубль на рахунку гравця "Манчестер Сіті" Ферран Торрес. Також на 42-й хвилині Італія залишилася в меншості. За фол на Серхіо Бускетс другу жовту картку отримав Леонардо Бонуччі.

У другому таймі італійці відіграли один м'яч. На 83-й хвилині голом відзначився Лоренцо Пеллегріні після пасу Федеріко К'єзи, проте на більше у господарів поля не вистачило сил.

Таким чином, це стало першою поразкою італійської національної команди з 10 вересня 2018 року, коли вона програла Португалії в матчі Ліги націй (0: 1). З того часу команда Роберто Манчіні провела 37 матчів без поразок, встановивши тим самим світовий рекорд.

Попередній рекорд належав збірної Бразилії, яка не програвала протягом 35 матчів з 1993-го по 1996 рік. Потім Іспанія також не поступалася у 35 іграх з 2007-го по 2009 рік.

Манчіні очолив Італію у травні 2018 року. Італійці стали переможцями Євро-2020.

Суперник для команди Луїса Енріке визначиться сьогодні в поєдинку між Бельгією та Францією.

Італія - Іспанія 1: 2
Голи: Пеллегріні, 83 - Ф. Торрес, 17, 45 + 2

Італія: Доннарумма - Ді Лоренцо, Бонуччі, Бастони, Емерсон - Барелла (Калабрія, 72), Жоржина, Верратті (Локателлі, 58) - К'єза, Федеріко Бернардескі (К'єлліні, 46), Лоренцо Інсіньє (Кін, 58).

Іспанія: Симон - Аспілікуета, Емерік Ляпорт, Пау Торрес, Алонсо - Коке (Меріно, 75), Бускетс, Гаві (Роберто, 84) - Сарабія (Хіль, 75), Ф. Торрес (Піно, 49), Оярсабаль.

На 41-й хвилині був видалений Леонардо Бонуччі (Італія).