Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
5 травня
Завантажити ще

Артем Мілевський розповів про життя після футболу

Артем Мілевський розповів про життя після футболу

Артем Мілевський, який оголосив про завершення футбольної кар'єри,  розповів, чим займатиметься після футболу.

- Я не можу сказати, що завершив грати у футбол і у мене тепер нова професія або обійму якусь нову посаду. Поки що я в творчій відпустці. Це нормально. Головне, щоб вона надовго не затяглася. Життя триває. Це трохи інше життя вже. Життя з футболом - це одне, а життя після футболу - зовсім інше. Людина, яка все життя займалася спортом і була в якихось рамках тренувань, зборів, ігор і коли цього нічого немає, ти починаєш думати, чим себе зайняти, що робити далі. Є ідеї, є з ким обговорювати, тим більше наразі час швидко спливає, - розповів Мілевський в інтерв'ю ютуб-каналу "Ходять чутки".

36-річний футболіст також розповів, коли відбудеться прощальний матч.

-У квітні. Поки можу сказати, що Алієв та Мілевський братимуть участь, а як ми вже там зробимо... Є начерки, - підсумував Мілевський.

Нагадаємо, що минулого тижня Артем Мілевський офіційно повідомив про завершення кар'єри.

Він багато років грав у київському «Динамо», у його складі тричі ставав чемпіоном України. Також захищав кольори турецького «Газіантепспора», хорватського «Хайдука», румунської «Конкордії», російського «Тосно» і угорської «Кишварди». Останнім його клубом став український «Минай». Разом зі збірною України 36-річний форвард доходив до чвертьфіналу чемпіонату світу-2006.