Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
5 травня
Завантажити ще

Мірча Луческу пояснив розгром "Баварією" тим, що це перший претендент на перемогу в Лізі чемпіонів

Мірча Луческу пояснив розгром

Головний тренер київського " Динамо " Мірча Луческу прокоментував провальний виступ в Мюнхені в матчі другого туру групового етапу Ліги чемпіонів.

-Як показує результат - він демонструє те, що відбувалося на футбольному полі. Я до гри говорив, що « Баварія » - претендент №1 на виграш в Лізі чемпіонів.

Не можна грати на атаку з таким суперником, тому що залишаємо зони за своєю спиною, які суперник вміє використовувати. За рахунок вертикальних передач та індивідуальних дій в другому таймі вони це показали, коли ми пішли відіграватися, забивати гол.

З п'яти 4 або 3 голи були зроблені на наших помилках коли ми відпускали м'яч при виході з оборони. На наших помилках вони проводили контратаки, - передає Трибуна слова Луческу.

Румунський фахівець також вважає, що до першого пропущеного гола кияни добре грали.

- До першого гола ми грали добре, стримували натиск суперника, моментів практично не було, крім ударів здалеку. Але пенальті і пропущений гол відразу поміняли ситуацію на полі. Мені треба подивитися цей момент, хлопці говорили в роздягальні, що був фол на Сидорчуку - його штовхнули, і він зіграв рукою. Після пенальті змінилася ситуація на полі.

З'явилася невпевненість, з такою легкістю пропустили 2-й гол, коли Андрієвський відпустив м'яч занадто далеко, його запресингував суперник і одним пасом вивів Левандовського на побачення з нашим голкіпером.

Після пропущених м'ячів ми пробували виходити в атаку, контратакували, у нас було кілька хороших виходів навіть з чисельною перевагою, але, на жаль, останнім пасом ми його втрачали - неправильно думали і розігрували, тому не змогли забити.

Ну а гол Сане з гострого кута - він показав високий рівень майстерності, яка є не тільки у нього, а й у всіх, - уклав Луческу