Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
1 травня
Завантажити ще

Тренер "Шахтаря" про матч з "Інтером": Мої футболісти повинні розважатися на полі

Тренер

Головний тренер "Шахтаря" Роберто де Дзербі поділився очікуваннями від поєдинку з міланським " Інтером " в груповому раунді Ліги чемпіонів.

-Навіть якщо ми завтра зробимо все, що можемо, це не означає, що ми можемо перемогти. «Інтер» сильніше, але я теж думав, що «Шахтар» сильніше за «Шерифа», а в кінці вийшов інший результат. Футбол - це завжди цікаво, тому що всі матчі починаються 0: 0.

Завтра ми повинні добре грати з м'ячем і без нього, повинні грати сміливо. Практично всі футболісти повинні розважатися на полі, тому що так вони можуть дати 100%, - передає Трибуна слова де Дзербі.

Італійський фахівець також вважає, що цей "Інтер" сильніше, ніж був у минулому році.

-У минулому сезоні вони виграли чемпіонат. Вважаю, що вони сильніші, ніж в минулому сезоні. Але ми «Шахтар», ми завжди намагаємося грати, щоб показати хороший футбол.

Вони втратили Хакімі і Лукаку, але замінили їх хорошими футболістами. Також вони втратили Антоніо Конте, якого я вважаю одним з кращих тренерів Італії, але замінили його Сімоне Індзагі - теж хорошим фахівцем, якого я добре знаю. Після перемоги в Серії А вони відчувають себе більш впевненими, - підсумував Роберто де Дзербі.

Поєдинок "Шахтар" - "Інтер" відбудеться в Києві на "НСК Олімпійський". Початок - 19:45. Пряма трансляція доступна на Медіасервісі MEGOGO.