Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
1 травня
Завантажити ще

Ігор Суркіс різко відповів головному тренеру збірної України

Ігор Суркіс різко відповів головному тренеру збірної України
Фото: ФК Динамо

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс став на захист своїх гравців, яких головний тренер зі збірної України Олександр Петраков публічно розкритикував.

- Я вважаю провальним був останній відбірковий цикл. Так, з Францією зіграли успішно, але не взяли ті очки, де повинні були взяти. Це в Казахстані. Зобов'язані були брати очки.

І потім звинувачуються мої ж футболісти, які повинні повернутися до мене. То не запрошуйте їх до збірної тоді. Не треба, такого не було при Шевченку. Якщо цей футболіст не готовий - тренер просто його не включає до заявки. Але це мудрість тренера.

Не треба виносити на люди те, що повинно бути всередині колективу. Сьогодні образили Караваєва, а завтра можуть образити будь-якого іншого. Футболісти це все бачать. У мене безліч було розмов з моїми футболістами, але це все вирішувалося всередині колективу.

А тут мого основного гравця публічно ображають в пресі. Як його приводити до тями? Як його приводити в порядок? Є речі, які я порадив би, ми з ним приблизно одного віку, не треба виносити сварки з хати, - передає Трибуна слова Суркіса.