Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Зоря розгромила Дніпро-1 на очах у Коломойського з сином

Зоря розгромила Дніпро-1 на очах у Коломойського з сином
Фото: Павло ДАЦКОВСКІЙ

Бізнесмен Ігор Коломойський зачастив на футбол: за останній місяць його вужа двічі бачили на матчах "Дніпра" і один раз - на Лізі чемпіонів. Дві попередні гри були в Києві, а на рідній для себе "Дніпро-Арені" Ігор Валерійович з'явився вперше за довгий час, подивившись матч "Дніпро-1" - "Зоря" в компанії екс-депутата і почесного президента клубу Юрія Берези, а також сина, баскетболіста Грегорі Коломойського.

Колишній власник "Дніпра" Коломойський і Береза сиділи в VIP-ложі стадіону спочатку вдвох, трохи пізніше на сектор прийшов Грегорі в рожевому худі з принтом ведмедика і в яскравих штанях. Його батько був в піджаку і водолазці - традиційний для Коломойського casual, а Береза одягнувся по-спортивному.

Грегорі спочатку сів трохи віддалік, але, закінчивши про щось розмовляти з президентом "Дніпра-1", Ігор Валерійович запропонував синові приєднатися до старших. Так утрьох вони і сиділи до кінця гри, час від часу ділячись враженнями про матч.

[Sun_gallery_632424]

Однак "Дніпро-1", за який хворіє Коломойський, ні віп-уболівальників, ні простих шанувальників не порадував. Господарі з тріском програли "Зорі" з Луганська 0: 4. Перший гол дніпряни пропустили на 21-й хвилині від Булеца, який два попередні сезони грав як раз за СК Дніпро-1, але захотів покинути команду - і з успіхом "помстився" своїм колишнім. До честі Сергія, гол він не святкував. Голу передував призначений у ворота дніпрян пенальті, але після перегляду VAR суддя своє рішення скасував.

Пристойний для "Дніпра-1" рахунок тримався практично весь матч, а після перерви господарі зробили штурм воріт "Зорі" і кілька разів були близькі до того, щоб зрівняти рахунок. Але не вийшло, а в кінці після видалення Когута на 84-й хвилині (капітан не впорався з нервами, отримавши, знову ж після перегляду VAR, пряму червону за грубість) дніпряни несподівано розвалилися. Захист господарів чудила і раніше, але якось без наслідків, а тут після помилок і пасивності гості забили три м'ячі, довівши рахунок до принизливого.

[Sun_gallery_632425]

На 87-й хвилині Кочергін подвоїв перевагу гостей, на 91-й Шахаб підкараулив пас Сватка воротареві і покарав за помилку, а на 95-й Кочергін (теж, до речі, починав в Дніпрі), оформив дубль. Варто відзначити, що Еоломойскій з сином, на відміну від багатьох глядачів, які масово потягнулися до виходу за рахунку 0: 2, додивилися гру до кінця. А "Зоря", яку очолює Віктор Скрипник (в міжсезоння він міг перейти в "Дніпро-1", але клуби не домовилися), обійшла дніпрян в турнірній таблиці і поїхала в Запоріжжя - готуватися але зустрічі в Лізі конференцій з римською "Ромою" 30 сентбяря.