26 вересня
Завантажити ще

Тренер "Шахтаря" Роберто де Дзербі наступного разу сам проломить голову Матвієнку

Тренер

Головний тренер донецького " Шахтаря " Роберто де Дзербі в піднесеному настрої прокоментував перемогу в Суперкубку України над "Динамо" і свій перший трофей в житті.

- Дуже-дуже радий сьогодні. Особливо радий за команду, тому що в минулому сезоні нічого не виграли. Дуже радий за клуб, президента, менеджера, які повірили в мене. Дуже радий за всіх уболівальників з Донецька, які не можуть підтримувати команду фізично. Але це перший крок.

Не існує великий команди без серця. Думаю, мої хлопці повинні більше вірити в себе, що вони дуже сильні. Вони молоді. У них в минулому сезоні не дуже добре вийшло. Але вони всі сильні футболісти.

Матвієнко - грандіозний футболіст. Я хочу бачити його завжди таким, як сьогодні ввечері. Його ігрові якості, його рівень дуже високий, особливо його характер. Коли жартував з ним, сказав, що наступного разу я буду ламати йому голову, - розповів італієць після гри в коментарі Футбол1.

Завдяки цій перемозі донецький "Шахтар" зрівнявся за кількістю титулів в Суперкубку України з "Динамо" - у обох команд їх по дев'ять. Жоден інший клуб в Україні більше не вигравав цей трофей.