Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
19 квiтня
Завантажити ще

Суперкубок України з футболу: "Шахтар" декласував "Динамо" з рахунком 3-0

Суперкубок України з футболу:
Фото: ФК Шахтар.

Першою зустрічі наставників двох провідних команд України вболівальники чекали. Досвід проти молодого напору. Мірче Луческу 76 років і в Україні він уже завоював все, що можна, так євротрофея відзначився. Роберто Де Дзербі - 42 роки, він тільки починає кар'єру в нашій країні, і це його перший трофей в нашій країні.

Незважаючи на підготовку до майбутніх матчів Ліги чемпіонів обидва наставники випустили на поле практично основні склади. Матч почався з взаємних атаках, зіткненнях, поданих. Навіть пролилася кров. Захисника "гірників" Матвієнко двічі виводили за кромку поля щоб зупинити кровотечу після хворобливого зіткнення... Битва мала відбутися вражаючою. Як завжди у зустрічах "Динамо" і "Шахтаря".

"Гірники" виявилися все-таки сильніше, що було помітно з перших з перших хвилин. До того ж в ударі був новобранець донеччан івуарієць лассіньї Траоре. Саме він відзначився дублем на 30 і 54 хвилинах. Третій гол забив на 61 хвилині старожил "Шахтаря" бразилець Алан Патрік. На цьому гра була зроблена. Донеччани змогли вперше в історії здобути перемогу над суперником у Суперкубку з великим рахунком 3-0. Та й киянам такого поки ніколи не вдавалося зробити. У спортивній журналістиці такий рахунок прийнято називати розгромним.

Тепер залишається тільки чекати чим відповість Мірча Луческу. Але, це в майбутньому, зараз і "Шахтар" і "Динамо" очікують дуже непрості зустрічі в Лізі чемпіонів.

Новини по темі: Динамо Шахтар