Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
24 квiтня
Завантажити ще

Український тренер "Шерифа" прокоментував перемогу над "Шахтарем"

Український тренер
Фото: Фото: ФК "Шериф"

Головний тренер молдовського " Шерифа " Юрій Вернидуб прокоментував перемогу над " Шахтарем " (2: 0) в першому турі групового етапу Ліги чемпіонів.

- Якби я, головний тренер, не вірив в перемогу - навіщо мені тут працювати? Ми завжди віримо в свої сили. Мало говоримо, що ми швидкі, технічні. Ми виходимо і граємо. Вдячний хлопцям. Вони в черговий раз показали себе з кращого боку.

Ми знали, що у " Шахтаря " буде божевільний контроль м'яча, тому що це одна з кращих команд в Європі по контролю. Але ми зловили свою гру на контратаках, дуже хороших. Забили заслужено два м'ячі. Думаю, ще три-чотири голи могли забити. Все добре, - передає Спортарена слова Вернидуба.

Екстренер луганської "Зорі" також зазначив, що не побачив недооцінки з боку "Шахтаря".

- Чи була недооцінка з боку Шахтаря? Мені складно сказати. За словами головного тренера не бачив недооцінки. Він хороші слова на нашу адресу сказав.

Єдине, деякі футболісти там говорили, що вони більш швидкі, технічні. Я своїм футболістам сказав, що це слова. Є зелений газон, на якому потрібно показувати і визначати, хто сильніший і слабший. Мої хлопці показали, що не поступаються ні в швидкості, ні в техніці. А ще і навпаки виграли, забили супермячі ".

Ви ж розумієте, ми - аутсайдери цієї групи. Нас вважають такими. Нехай і далі вважають. У нас завдання - від матчу до матчу готуватися, виходити і грати. Уже велике чудо і казка, що ми потрапили в групу. А зараз є можливість продовжити казку. Чому ні? Будемо робити все, щоб її продовжити, - уклав Вернидуб.

Віцечемпіон України донецький "Шахтар" з поразки стартував у новому розіграші Ліги чемпіонів, поступившись на виїзді молдавському "Шерифу" 0: 2.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Тренер "Шахтаря" пояснив фіаско "Шерифу" відсутністю везіння