Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Бойовий гопак повинен стати олімпійським видом спорту

Бойовий гопак повинен стати олімпійським видом спорту
Фото: facebook.com/valeriy.prygornytskyy

Бубка повинен просунути бойовий гопак на Олімпійські Ігри. І бажано дисциплін побільше: Однотан, Тан-двобій, Забава, Борня, Герць. Жан Беленюк показав, що готовий вже до Олімпіади в бойовому гопаку! За золотих медалей ми точно до десятки підтягнемося в загальному медальному заліку.

На Олімпійських Іграх в Токіо дебютував скейтбординг і ці змагання перетворилися в моторошний фарс. У жіночому скейтбордингу в дисципліні "street" була першою 13-річна японка момидзи Нісія. Іншим призерам - 13 і 16 років відповідно. У дисципліні "Park" на п'єдестал піднялися 12-річна японка Кокона Хіракі і 13-ти річна британка Скай Браун. Олімпійському чемпіону серед чоловіків в "парку" австралійцю Кігану Парку стукнуло аж 18 років. Три з чотирьох розіграних золотих медалей взяли японці.

Ще дві медалі японці додали в серфінгу - в ще одному новому олімпійському виді спорту (розіграли, правда, всього два комплекти нагород). Дивно, що в карате японці поки тільки взяли одне срібло. Але ще п'ять видів програми попереду.

На відміну від карате, скейтбординг і серфінг залишили в програмі Олімпійських Ігор-2024 в Парижі. Туди ще включили і брейк-данс. Так що і там очікується "дитячий сад", як і в випадку з скейтбордінгом. Залишилося включити тільки кіберспорт.

І бойовий гопак - це навіть не обговорюється!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Чемпіонка Європи Олена Старикова про те, як велоспорт може бути елегантним і інтелектуальним