Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Мілевський назвав Алієва "хабаровським биком" - давні друзі-футболісти публічно розсварилися

Мілевський назвав Алієва

Колишні футболісти київського "Динамо" та давні друзі Олександр Алієв та Артем Мілевський публічно розсварилися через інтерв'ю останнього. У подкасті Олександра Волошина Мілевський висловив незадоволення тим, що Алієв коментував у ЗМІ його госпіталізацію восени 2023 року. Ця фраза спровокувала подальший публічний обмін образами.

- Раз уже Саша Алієв розповів усю цю історію в пресу… Я думаю, це дуже дурний вчинок. Я вже можу зараз говорити, хоча я не збирався нікому це розповідати, умовно кажучи. Це моя ситуація, про це знали спочатку буквально лічені люди. Але оскільки він розповів усім направо і наліво, що я в комі - доведеться розповісти цю історію, - сказав Мілевський на подкасті. 

Алієв у прямому ефірі в інстаграмі від 28 лютого сказав, що після заяви на подкасті Мілевського для нього "більше не існує". 

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений 📽 ALEKSANDR ALIEV 📽 (@aliev_sasha8)

- Я не дивився інтерв'ю, тільки нарізки, мені дочка їх показала. Цієї людини вже немає в мене в телефонній книзі, я видалив її з Instagram, з інших соцмереж. Я з ним не спілкувався. Після тих слів, які він сказав, для мене ця людина більше не існує. Багато людей, мої близькі, з ким я служу, сказали мені, що якщо вони [його побачать], просто розіб'ють йому пику. Я попросив зробити все можливе, щоб цього не робили, — розповів Алієв у прямому ефірі.

Мілевський у відповідь заявив, що не сказав про друга нічого поганого і назвав його "хабаровським биком", підкресливши, що Алієв народився і прожив 20 років у російському Хабаровську.

- Чому так відреагував Алієв? Я лише сказав, що не треба виносити все у ЗМІ. І все. Я нікому не хамив і нікого не обзивав. Я навіть розмовляти так не вмію, як цей хабаровський бик (Алієв народився у російському Хабаровську. - Ред.), і не робитиму так. Я не опускатимуся до рівня цієї людини, - заявив Мілевський у Телеграмі.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Артем Милевский (@timi1010)

  • 39-річного Мілевського госпіталізували наприкінці вересня 2023 року, про що пресі розповів Алієв. За чутками, ексфутболіст проходив реабілітацію від алкогольної залежності. За лікування Мілевського заплатив президент клубу "Динамо" Ігор Суркіс.
  • Мілевський оголосив про завершення футбольної кар'єри у вересні 2021 року. Останнім клубом, за який він грав, був ужгородський "Минай". 
  • Алієв зіграв останній матч на професійному рівні у 2016 році, коли йому був 31 рік. На початку повномасштабного вторгнення Росії ексфутболіст вступив до тероборони, а згодом перевівся до лав ЗСУ.