Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
24 квiтня
Завантажити ще

Факт. Блюда, які можна їсти руками

Факт. Блюда, які можна їсти руками
Фото: twotapas.com

Липень – час зустрічей з друзями, довгих розмов на заході сонця, палких обіймів і, звичайно ж, легких закусок, які роблять кожну мить особливою. Адже якщо перефразувати Хемінгуея: свято, яке завжди з тобою, це ти сам. І кожен із нас може бути таким святом не лише для себе, але й для оточуючих. Саме тому ми підготували для вас три прості закуски, які прикрасять будь-яку зустріч.

Солоні огірочки у беконі

Просто, цікаво та дуже смачно. Готується така страва лічені хвилини, зате оригінальність не залишить нікого байдужим, а доки закуска у духовці, ви можете зіграти в одну з ігор в онлайн Live казино.

Інгредієнти

  • Мариновані огірочки
  • Бекон
  • Соус за смаком

Приготування

Розігрійте духовку до 200С, застеліть лист пергаментом.

Наріжте огірочки навпіл, промокніть їх паперовим рушником, щоб забрати зайву вологу.

Оберніть кожен огірок тонкою смужкою бекону, за потреби закріпіть зубочисткою.

Викладіть огірочки у беконі на деко та запікайте 15-25 хвилин залежно від того, наскільки хрусткий бекон ви полюбляєте.

Подавати можна з улюбленим соусом, краще ласувати огірочками з беконом, коли вони охолонули.

Спаржа у фритюрі. Фото: twotapas.com

Спаржа у фритюрі. Фото: twotapas.com

Спаржа у фритюрі

Сезон аспарагусу у самому розпалі. І якщо ви не знаєте, як краще його приготувати, у нас є чудова ідея. На що важливо звернути увагу при виборі спаржі, так це на щільність стебел. Пагони мають бути свіжими, твердими та однакового розміру. При підготовці тверді частини стебел потрібно відрізати.

Інгредієнти

  • Спаржа
  • Борошно
  • Панірувальні сухарі
  • Яйце

Приготування

Розігрійте духовку до 200С та підготуйте стебла спаржі.

В одній неглибокій тарілці збийте яйце з 1-2 чайними ложками води. У другій тарілці змішайте панірувальні сухарі зі щіпкою солі або улюбленими спеціями. У третю тарілку насипте трохи борошна.

Спочатку обваляйте стебло у борошні, потім - у яйці, а потім вже - у сухарях. Переконайтеся, що увесь пагін рівномірно покритий.

Застеліть деко пергаментом і змастіть маслом, викладіть стебла спаржі і запікайте до золотистої скоринки.

Подавайте із улюбленим соусом.

Хрусткі рибні палички з тиляпії. Фото: twotapas.com

Хрусткі рибні палички з тиляпії. Фото: twotapas.com

Хрусткі рибні палички з тилапії

Спробувавши одного разу домашні рибні палички, ви більше ніколи не повернетеся до покупних. Це чудовий рецепт, який точно сподобається навіть дітям. Проста і ситна закуска з хрусткою скоринкою та ніжною серцевиною.

Інгредієнти

  • Риба
  • Яйце
  • Сушений часник та чорний перець/спеції
  • Сіль
  • Панірувальні сухарі

Приготування

Розморозьте рибу та видаліть за допомогою паперових рушників зайву воду. Промокніть насухо.

Розігрійте духовку до 220С. Застеліть деко пергаментом і змастіть маслом.

У неглибокій мисці змішайте сіль, перець, спеції та панірувальні сухарі. В іншій мисці збийте яйце. Як і в попередньому рецепті, можна додати 2 чайні ложки води.

Гострим ножем наріжте філе на шматочки завтовшки 5 см.

Кожен шматочок вмочіть у яйце, а потім обваляйте у панірувальних сухарях. Важливо, щоб риба була повністю покрита сухарями.

Запікайте у духовці по 7 хвилин з кожного боку.

Новини по темі: рецепти