Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
18 квiтня
Завантажити ще

Володимир Ярославський поділився рецептом найніжнішої запіканки

Володимир Ярославський поділився рецептом найніжнішої запіканки
Фото: instagram.com/yaroslavskyi_vova

Суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський розповів, як приготувати найніжнішу запіканку з родзинками. Рецепт він опублікував у інстаграмі.

Інгредієнти:

  • 500 г кисломолочного сиру 9% або 15%
  • 100 г цукру
  • 10 г ванільного цукру
  • 40 г манної крупи
  • 275 г молока
  • 150 г вершків 30%
  • 2 великі яйця
  • 125 г чорних родзинок

Готуємо:

  1. Змішуємо вінчиком в однорідну масу сир, цукор, ванільний цукор, манку, молоко, вершки та яйця. Залишаємо постояти до 1 години, щоб манка повністю "набухла".
  2. Ретельно збиваємо занурюваним блендером масу до глянцевого стану, як йогурт. Не хвилюйтеся, якщо маса буде рідка: як тісто на млинці або навіть оладки. Це добре. Якщо сир сухуватий, тоді додаємо ще трохи молока – 25 г.
  3. Родзинки перебираємо та окремо заливаємо окропом – залишаємо на 5 хвилин у гарячій воді, щоб набух.
  4. У збиту суміш всипаємо родзинки та перемішуємо.
  5. Застилаємо форму пергаментом. Запікаємо при температурі 180-200 ° C приблизно 35-45 хвилин, поки запіканка не підніметься.
  6. Акуратно дістаємо запіканку з духової шафи, даємо охолонути і потім виймаємо з форми.
Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Volodymyr Yaroslavskyi (@yaroslavskyi_vova)

Новини по темі: рецепти