У моді не лише гра, а й їжа. Ліза Глінська розповіла, як смачно приготувати салат із кальмара
Микола ЛИСИЦИН
11 сiчня 2022 15:15
0
Фото: instagram.com/lizaglinskaya
Український кондитер Ліза Глинська показала, як приготувати один із її улюблених салатів – з кальмаром. Рецепт з'явився 11 січня у її інстаграмі .
Інгредієнти:
300 г кальмара (2 тушки)
1 авокадо
10 шт. перепелиних яєць
2 огірки
кінза.
Для заправки:
10 г соусу "солодкий Чилі" (1 ст. л.)
20 мл соєвого соусу (1,5 ст. л.)
20 мл кунжутної або оливкової олії (1,5 ст. л.)
сіль за смаком.
Для декору: кунжут (смажений).
Фото: instagram.com/lizaglinskaya
Готуємо:
Розріжте тушку кальмара, за потреби очистіть усередині від плівки і наріжте на прямокутники. Після цього гострим ножем зробіть надрізи - 1-2 мм.
Відправте кальмар у киплячу підсолену воду і дістаньте, як тільки вода в сотейнику знову закипить. Дуже важливо не переварити!
Приготуйте заправку. З'єднайте в мисці кунжутну олію, соєвий соус, соус "солодкий Чилі" та сіль, перемішайте.
Відваріть та очистіть перепелині яйця.
Наріжте огірки, авокадо та яйця.
Додайте до заправки кальмара, перемішайте, щоб усі шматочки вкрилися заправкою. Потім, додайте до кальмара огірки, авокадо, яйця та кінзу.
Посипте салат обсмаженим кунжутом. Готово! Смачного!
Фото: instagram.com/lizaglinskaya
Раніше Ліза Глінська поділилася рецептом рульки у пиві . А Володимир Ярославський допоміг розібратися у червоній ікрі . У свою чергу Ектор Хіменес-Браво дав рецепт свинячих ребер барбекю .
Підписуйтесь на нас в соц. мережах