31 травня
Завантажити ще

У Славському зупинилася канатна дорога, якою їхали діти

У Славському зупинилася канатна дорога, якою їхали діти
Фото: ДСНС

На гірськолижному курорті у селі Славське Львівської області рятувальники зняли людей на зупиненій канатно-крісельній дорозі. Про це повідомила пресслужба ДСНС.

- 17 серпня в с. Славське Стрийського району на горі Погар через несправність електричного обладнання зупинилась канатно-крісельна дорога, на якій перебувало 4 людини, з яких 2 дітей (віком 12 та 10 років). Славською пошуково-рятувальною групою за допомогою альпіністського спорядження було знято жінку та дитину. Далі було відновлено електропостачання, і чоловік та дитина до підніжжя гори спустились самостійно, - сказано у повідомленні.

У ДСНС Львівській області уточнили, що інцидент стався на горі Погар близько 18:00. На момент зупинки на підйомнику перебувало четверо людей, з них двоє дітей 10 та 12 років. Медична допомога нікому не знадобилася.

За словами рятувальників, канатно-крісельна дорога зупинилася через несправне електричне обладнання. Подібний інцидент у Славському стався у січні 2022 року, коли працівникам ДСНС довелося рятувати сімох туристів.