Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Засновник конкурсу "Міс Україна" зізнався, що продавав призові місця

Засновник конкурсу
Фото: кадр з відео

Почесний президент національного комітету " Міс Україна " Сергій Матяш заявив, що на конкурсі краси були випадки продажу призових місць. Про це він повідомив в ефірі психологічного шоу « Не бреши мені » на телеканалі LIVE.

- Бувають ситуації, коли на проведення фіналу не вистачає грошей. І якщо в цей період з'являються люди або організації, які беруть участь у фінансуванні конкурсу, обумовлюючи це призовим місцем для когось, таке буває. І я хочу сказати, що з 24 конкурсів, які я проводив, таких років було, напевно, 5-6. Можна сказати, так, що я продавав, - відповів Матяш на запитання ведучого шоу Спартака Субботи.

За його словами, бажаючим купити призове місце організатори називали суму, якої не вистачало для проведення конкурсу.

- Хтось пропонує гроші. Це нагадує слова Воланда: «Самі прийдуть і самі все дадуть». А потім організатори конкурсу, я в тому числі, розуміючи, скільки не вистачає коштів на проведення конкурсу, називають якусь суму, - зізнався Матяш.

У той же час засновник "Міс Україна" відмовився розкрити імена дівчат, які купили собі титули.

- Ні, я не можу цього зробити з етичних причин. Це ж стосується не тільки мене. Мене можете викривати, заради Бога. Але це стосується людей, які звернулися до мене з таким питанням. Вони не давали права, щоб все це розповідали, - підкреслив він.

Національний конкурс "Міс Україна" проводиться в нашій країні щорічно з 1991 року. При відборі конкурсанток поважне журі бере до уваги активну соціальну діяльність дівчат, їх хобі та освіченість. Переможниці відправляються представляти Україну на конкурсах Miss World, Miss Earth, Miss International.