14 серпня
Завантажити ще

Росія атакувала Одесу балістикою, госпіталізовано водія зерновоза

Росія атакувала Одесу балістикою, госпіталізовано водія зерновоза
Фото: t.me/suspilneodesa

Росія атакувала Одесу балістичною ракетою, госпіталізовано водія зерновоза. Про це повідомив голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

- Ціллю агресора стали припортова цивільна інфраструктура. Одна людина, водій зерновоза, отримав поранення. Нині постраждалий шпиталізований в лікарню у стані середнього ступеня важкості. Правоохоронці фіксують наслідки чергового злочину росіян, — написав він у своєму телеграм-каналі.

Одеська міська рада з посиланням на прокуратуру повідомила, що поранених двоє - 39-річна співробітниця порту та 43-річний водій зерновоза.

- За даними слідства, 14 серпня близько 19:30 військові рф здійснили ракетний удар по цивільній портовій інфраструктурі Одещині. Огляд триває, на місці події працюють прокурори та слідчо-оперативна група, — також сказано у повідомленні.

Увечері середи Повітряні сили ЗСУ попередили у своєму телеграм-каналі про загрозу застосування балістичного озброєння з Криму та швидкісна ціль на Одещину. Після вибуху в Одесі піднявся дим, повідомило Суспільне Одеса.

  • 24 та 25 липня "шахеди" атакували портову інфраструктуру в Ізмаїльському районі Одеської області на кордоні з Румунією.
  • 4 липня командир 96-ї зенітної ракетної бригади полковник Повітряних сил ЗСУ Сергій Яременко повідомив, що з травня 2023 року жодна ракета "Кинджал" не досягла Києва.