Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
18 марта
Загрузить еще

Красиві привітання з 8 Березня у прозі

Красиві привітання з 8 Березня у прозі
Фото: https://pershij.com.ua

Содержание 

Наближається один з найкрасивіших і довгоочікуваних свят весни - 8 Березня. В цей день всі жінки, дівчата і дівчатка отримують квіти, подарунки, увагу і щирі вітання.

Привітання з 8 Березня у прозі коллезі

Зі святом весни, чарівності, краси і жіночності! Нехай кожен день буде таким, як цей: наповнений усмішками, захопленням, любов'ю, турботою і радістю. Будьте щасливі, почуваючись справжніми королевами. З 8 Березня, милі дами!

***

Від усієї душі бажаю тобі величезного жіночого щастя, любові і добра! Нехай поруч з тобою завжди будуть лише гідні люди, а серед них – чоловік, з яким будуть не страшні будь-які негоди! Бажаю, щоб кожен прийдешній день ти зустрічала з посмішкою, з передчуттям радості, із впевненістю і спокоєм! Єдності, згоди і благополуччя твоїй родині!

***

Дорогі жінки, вітаємо вас з Міжнародним жіночим днем! Бажаємо вам тепла і любові в серцях, чудового настрою і прекрасного самопочуття. Будьте красиві, щасливі, даруйте усмішки, радійте та отримуйте чудові враження. Ви – чарівні!

***

З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято – 8 Березня. Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання - пов’язане з жінкою.

***

Найніжніший та найсвітліший день в році – 8 Березня! Початок весни, початок життя в природі, перше тепло. Дорогі жінки, нехай це тепло оселиться у ваших домах і душах. Нехай краса природи надихає, а початок весни символізує початок чогось прекрасного у вашому житті! Зі святом!

***

Бажаємо вам жіночого щастя! Щоб весна подарувала вам ще більше краси, молодості, здоров`я, чудового настрою, душевної гармонії, захоплення у чоловіків і жінок та багато кохання та вільного часу для себе і сім`ї. Нехай всі мрії збуваються!

***

Дорогі наші жінки, найпривабливіші і найдобріші! Любі наші дружини, дочки, матері, тещі, подруги і всі-всі представниці прекрасної статі! Вітаємо вас з днем 8 Березня! Бажаємо, щоб ваші серця належали тим, хто любить і обожнює вас, щоб кожен день ви відчували турботу, відданість, вірність, допомогу і підтримку! Кохайте самі і будьте завжди коханими, залишайтеся такими ж неповторними, ніжними і теплими! Щастя вам, радості й удачі завжди і в усьому!

***

Бажаю вам міцного здоров’я, великого жіночого щастя, добра, любові. Нехай у вашому домі будуть спокій та добробут, а ваші серця будуть зігріті теплом та повагою рідних і близьких. Зі святом Весни вас!

***

Вітаю зі святом жіночої краси і чарівності, весняного натхнення і світлої радості! У день 8 Березня від щирого серця бажаю постійного відчуття щастя, щоденної радості в душі, чарівних почуттів любові і ніжності, хорошого настрою і впевненості в собі!

***

Вітаю з 8 Березня, наші найпрекрасніші дами! Весняного настрою по життю, купу позитивних емоцій, оригінальних подарунків і неймовірних вражень! Нехай вас оточує тільки тепло, турбота і справжнє кохання, адже ви гідні тільки найкращого!

***

Дорогі жінки! Вітаю вас з Міжнародним жіночим днем 8 Березня!
Ви – берегині домашнього вогнища. Завдяки вашій ніжності, жіночності та вмінню знаходити компроміси наші сім’ї міцні. Від вас залежить добробут і затишок у домі, що впливають і на завтрашній день країни. Саме ви, дорогі жінки, надихаєте нас, чоловіків, на добрі справи.
Щиро бажаю вам успіхів, здоров’я і енергії. Нехай кожен новий день буде наповнений радістю перемог. Нехай увесь рік з вами буде відчуття весни – світлої і прекрасної. Нехай у ваших родинах панує любов і злагода.
Щастя вам, добра і краси!

***

У цей чарівний жіночий день вітаю тебе зі святом 8 Березня! Бажаю тепла, радості та оптимізму в кожному дні. Нехай твоя краса ніколи не проходить, нехай в душі завжди панує вічна весна, а на обличчі сяє сонячна усмішка і зігріває всіх ніжними променями.

***

Вітаємо вас зі святом Весни!
Щиро бажаємо весняної повені щастя, натхнення, любові, оновлення, процвітання, віри… Віри в краще майбутнє – воно неодмінно настане. Віри в людей – вони переважно є добрими. Віри в себе – це є запорука успіху.

***

Нехай 8 Березня в твоєму серці оселиться радісний весняний настрій, і залишиться там на весь рік. Нехай паморочиться голова від уваги і компліментів чоловіків, нехай збуваються бажання, надії і мрії!

***

Шановні жінки!
Прийміть найщиріші вітання в день першого весняного свята 8 Березня – свята краси, гармонії і любові.  Бажаємо вам міцного здоров’я, особистого щастя, поваги та злагоди в сім’ях. Веселого вам настрою, милосердної долі, невичерпного достатку, добра та благополуччя.

***

Бажаю тобі в це свято щирих поздоровлень і незабутніх емоцій, довгоочікуваних зізнань і пропозицій, а також усмішок і хорошого настрою. Нехай кожен день буде схожий на 8 Березня, дарує прекрасні події і тільки чесних людей на життєвій дорозі. Цілую й обіймаю!

***

У це весняне свято усмішок хочеться побажати завжди літати, як ластівка, бути такою ж ніжною, але одночасно пробивною і цілеспрямованою, як пролісок, цвісти і пахнути, як троянда, наповнювати всіх радістю і натхненням, як легкий вітерець!

Привітання колезі з 8 березня. Фото: ukr.media

Привітання з 8 Березня дівчині або дружині у прозі

Кохана, вітаю тебе з 8 Березня! Ти завжди проявляєш турботу і ніжність, а твоя любов не знає кордонів. Ти - найкраща жінка на планеті. Твою красу неможливо ні з чим порівняти, ти чемна, приваблива, ти - ідеал для мене. Я готовий перевернути гори, пройти по пустелі, пройти через будь-які перешкоди, лише б бути з тобою завжди! Дружина, я люблю тебе!

***

Дорога моя, кохана, ніжна! Вітаю тебе з Міжнародним жіночим днем! Це радісне свято початку весни, в яке так приємно продемонструвати всій половині людства, заради якої ми живемо, свою любов і ще раз сказати всім жінкам те, які вони гарні!

***

В цей весняний, але холодний день я не дам тобі замерзнути. Я буду міцно тебе обіймати, зігрівати своїм теплом і любов’ю, дарувати квіти, оберігати від негараздів і виконувати будь-який твій каприз. Я шалено щасливий, що ти стала моєю дружиною. З 8 Березня, кохана!

***

Вітаю тебе з 8 Березня - самим чудовим святом весни! Я знаю, що ти його дуже любиш, а я дуже люблю тебе! І тому, кохана, я дуже хочу зробити цей день для тебе незабутнім. Розкажи мені про свої мрії, а я постараюся втілити їх у життя!

***

Улюблена моя дружина, вітаю тебе з самим жіночим днем у році, з Восьмим березня! Сьогодні можеш по дому не працювати – я все зроблю сам: приготую вечерю (не підкажеш, як плита включається?), уберусь в квартирі (якщо щось розіб’ю – вибачай), заберу дітей з садка і школи (не забути б, який де). Загалом, можеш не хвилюватися, сьогодні всі турботи лягають на мої сильні плечі!

***

Привіт, не знаю чи зможу я умістити всі слова в одній вітальній смсці, але я вітаю тебе, з 8 Березня! Дуже люблю тебе, думаю про тебе дні і ночі, ти зводиш мене з розуму своїми ... ні, краще я скажу тобі все це при зустрічі!

***

Моя прекрасна, кохана, рідна! Я безмежно щасливий, що ти одного разу погодилася стати моєю супутницею, і з тих пір ми рука об руку йдемо по дорозі життя. Поспішаю привітати тебе зі святом Восьмого березня і дуже хочу сьогодні і завжди радувати приємними подарунками, правильними вчинками і незабутніми романтичними дивацтвами! Нехай я не навчений складати вірші й красиві промови – я скажу просто, але щиро: я обожнюю тебе, моя дружина!

Твої очі сяють відбитим світлом таємничих зірок, у твоїй посмішці – ніжність перших весняних днів, водоспад твого волосся манить в чарівну країну справджених надій і сподівань. Дорога, любима моя супутниця життя, цей весняний березневий день – чергова можливість дякувати Господу за те, що Він послав мені тебе. Так нехай кожна мить життя тебе радує, робота надихає, діти люблять, а вороги обходять стороною.

З весняним святом ніжності, любові та краси, прекрасна моя, кохана дружина! Распускайся, як квітка! Нехай твої душа і тіло світиться красою молодості і сили, а вся планета знає, наскільки ти прекрасна!

***

Кохана моя! А знаєш, якщо сьогоднішнє свято 8 Березня покласти на бік, то вийде знак нескінченності! І я напевно саме це з тобою і зроблю! Покладу і буду любити тебе вічно! Нехай вічно триває свято і наша любов! З 8 Березня тебе, рідна!
***

Жінка моя! Ти чарівна болтушка! Сьогодні, коли ти збереш на нашій кухні всіх своїх подруг поговорити про жіночу чарівність і її владу над нами, чоловіками, не забудь похвалитися тим, як я тебе люблю! Ти – мій веселий янголятко, спасибі тобі за радість і спокій, який панує в нашому будинку довгі роки, ти перетворила наше сімейне життя в чудовий солодкий сон!

***

Раніше моє життя було вельми цікавим, були приємні миті, але весь час мені здавалося, що чогось не вистачає... І ось тепер я точно знаю - мені не вистачало тебе! Лише разом з тобою я відчув, як моє серце б'ється! Прийми мої вітання зі святом 8 Березня, кохана моя!

***

Бачити кохану щасливою - що може бути прекрасніше і бажаніше для чоловіка? А від свідомості того, що ти знайшла щастя поруч зі мною, я ходжу задоволений і гордий як павич! Зі святом, любов моя, зірочка моя! Нехай доля завжди посміхається тобі, а ти мені - посміхайся ще яскравіше!

Привітання з 8 березня у прозі. Фото: ukr.media

Привітання з 8 Березня у прозі прикольні

Привіт! Я смс, якому доручено привітати тебе з 8 Березня і передати необмежену кількість найніжніших поцілунків!

***

Полони своєю красою! Шукай і не знаходь у морі квітів своє ліжко! З 8 Березня!

***

Щоб руки боліли тільки від квітів, губи – від поцілунків, а тіло – від кохання!

***

Бажаю зустріти й покохати багатого гарного чоловіка! Нехай кохання тебе безмірно гріє. Спокійної радості, золотої зорі, першоцвітів із-під снігу!

***

Вітаю тебе з офіційним днем жіночої ліні! Сьогодні тобі дозволено тільки отримувати подарунки й привітання, робити манікюр, розслаблятися з пляшкою шампанського і командувати чоловіками. А ще бажаю тобі зустріти чоловіка, з яким можна розтягнути цей день на весь рік!

***

Будь вільною, азартною, весняною! Квітів, цукерок і подорожей тобі! Будь обсипана тюльпанами і нарцисами! Нехай ти не станеш слугою-посудомийкою, а будеш справжньою принцесою або королевою для свого чоловіка!

***

З 8 Березня! Ти – дивовижна жінка і я тобі бажаю смачної їжі, гідних кавалерів, гарного одягу, чудової погоди, щирої радості, веселих свят, успішної діяльності, щасливого сяйва в очах, бездоганної репутації, унікального стилю, досконалої вдачі, великої любові та цікавих пригод. Нехай усі від тебе будуть у захваті, а на кожному кроці тебе чекає мала чи велика перемога!

***

Не ламай нігтів, коли готуєш, а краще ходи до ресторану. Бажаю, щоб ти могла собі дозволити жити на широку ногу! Нехай чоловік буде дбайливим, із мільйоном у кишені!

***

Вітаю з Міжнародним жіночим днем. Нехай все життя буде одним суцільним 8 Березня з великими букетами квітів, іскристим шампанським і ароматом дорогих парфумів. Бажаю бути хазяйновитою Попелюшкою, премудрою красунею і пристрасною жінкою-кішкою одночасно!

***

Бажаю, щоб ти їла лише найсмачніші дорогі продукти. При цьому ніжки були стрункими, а душа молоділа! Нехай шопінг складається вдало! Будь, як прекрасний ангел. Зачаровуй всіх навколо себе! Залишайся цікавою, неповторною і непередбачуваною! Зі святом!

***

Вітаю з 8 Березня і хочу побажати, щоб стрілки на очах завжди виходили ідеальними, щоб туш не зміг зіпсувати жоден чоловік, щоб помада постійно зникала в процесі солодких і пристрасних поцілунків, а в гардеробі було багато святкових нарядів!

***

Яскравої помади, гарної зачіски - будь легкою й гордою, красунею-павою! Нехай не зустрічаються в житті козли! Поруч буде тільки найнадійніший і найсильніший чоловік, який примножить твою красу!

***

У цей день бажаю тобі, щоб дзеркало зображало лише красу і стрункість, гаманець і шафа завжди були повними, щоб відчувався брак помади у зв'язку з великою кількістю солодких поцілунків, а труднощі в житті були пов'язані тільки з вибором відповідної сумочки до сукні!

***

Підвищення на роботі, щоб начальник не був злюка і грошей платив побільше! Здоров'я на віка, нехай не меркне ніколи твоя молодість і краса! Нехай щастя чекає тебе з ранку біля порога. Побільше квітів, пісень, радості та сміху!

***

Вітаю з 8 Березня і бажаю, щоб щоранку тебе чекала ароматна кава, щоб кожен день дарував незабутні пригоди на твою апетитну попу, щоб кожен вечір сяяв романтикою з шампанським і полуничкою, щоб кожна ніч сповнена була пристрасті та любові. Залишайся прекрасною богинею і чарівною німфою!

***

Шкода, звичайно, що тільки раз на рік випадає можливість приділити милим жінкам більше уваги, адже вони наповнюють світ кольоровими фарбами. Давайте піднімемо келихи за прекрасних дам! Нехай вони залишаються квітучими та прекрасними! І насолоджуються чоловічою увагою без приводу й причини.

Привітання з 8 Березня бабусі. Фото: ukr.media

Привітання з 8 Березня у прозі мамі

Сьогодні жіночий день, 8 Березня! Хай твоє серце розцвітає, як розквітає все навколо навесні. Мамочка, будь завжди прекрасною, як весняне сонечко. Ніколи не хворій і не старій. Нехай кожен день дарує тобі тільки радість. Ти для мене - найдорожча людина на цій землі.

***

Коли весна стукає у вікна і здається, що в повітрі вже пахне зеленню, я поспішаю подарувати тобі, мама, запашний букет твоїх улюблених квітів і найгарячіші весняні привітання з головним жіночим святом – 8 Березня! Щастя тобі і любові, нехай твоя дивна посмішка з роками стає ще світлішою!

***

8 Березня - це свято всіх справжніх жінок! А справжня жінка - це та, яка щодня піклується про своїх близьких, даруючи їм тепло свого серця і безмежну ніжність. Тому я вітаю тебе сьогодні з цим святом, найкраща моя мама на світі!

 ***

Мила моя матуся! Вітаю тебе з жіночим днем 8 Березня! Бажаю тобі здоров'я, лише воно одне є найбільше щастя. Будь завжди у відмінній формі, рідна моя, нехай всі болі розтопить весняне сонечко, посміхайся йому! Я бажаю тобі цвісти і молодіти всім нам на радість!

***

Улюблена мамуся! Сьогодні в цей чудовий весняний день я хочу привітати тебе з 8 Березня. Залишайся завжди такою ж чарівною жінкою, коханою дружиною і найкращою мамою. Нехай збудуться твої найпотаємніші мрії, ти гідна тільки найкращого. Зі святом!

***

Мама! Вітаю тебе з 8 Березня, з Жіночим днем! Матусю, я хочу тобі побажати в цей день весняного тепла, дзвону першої весняної капелі, теплого сонячного світла! Щоб твої очі сяяли добротою, світилися від посмішок, були зігріті любов'ю друзів, рідних і колег!Я тебе дуже люблю!

***

Мамочка, привіт! Не забудь сьогодні прибратися в кімнаті, попрацювати, погладити речі, помити підлогу, полити квіти, сходити в магазин за продуктами і, звичайно, спекти мої самі улюблені пиріжки. Ой, що ж це я говорю :) Сьогодні ж 8 Березня, жіночий день! Тоді не забудь сьогодні отримувати привітання весь день, відповідати на дзвінки друзів і подруг, прийняти ванну з піною, милуватися моїми квітами, зробити манікюр, подивитися улюблений серіал, купити собі нові туфлі і пообідати в кафе! А все інше я зроблю за тебе! Зі святом!

***

Свято 8 Березня немов створене для тебе, мамо! Дивись сама. Весна - твій улюблений час і цей день присвячений жінкам, адже ти з них - найчудовіша! Дозволь мені міцно, зовсім як у дитинстві обійняти тебе, поцілувати міцно і побажати щастя!

***

8 березня я несу пишний букет найулюбленішій моїй жінці - мамі! Хіба є хтось дорожче від неї і рідніше на світі? Мамині слова найважливіші, а її любов - найцінніший скарб, який я з дитинства отримую просто так! Зі святом тебе, мама!

***

Дорога моя мамочка! Ти дуже добре знаєш, як я сильно тебе люблю. Іноді я буваю дуже неслухняний, але ти мене пробач за це. Ти єдина на світі в мене мама. Про кращу маму годі навіть думати. В цей сонячний день, 8 Березня, прийми від мене цей букет квітів, який знову тобі підкаже яка ти в мене гарна і любима. Цілую тебе в щічку, моя рідна мама!

***

Мамо! У цей чудовий весняний день, зігрітий сонцем і моє любов'ю до тебе, я хочу привітати тебе з 8 Березня! Залишайся завжди такою ж чарівною розумною жінкою, коханою дружиною і найкращою, доброю мамою. Нехай збудуться твої найбажаніші мрії, ти гідна тільки найкращого. Зі святом!
***

Матуся, кохана, рідна, сонечко, ромашка, волошка! Що мені побажати тобі в цей день, я навіть не знаю. Побажаю тобі радості і щастя, миру і удачі на твій вік, щоб серце не рвалося на частини, мила моя, рідна моя мама!

Привітання з 8 Березня у прозі сестрі

Сестричку рідну хочу привітати з 8 Березня та побажати не розлучатися зі своїми мріями і завжди залишатися молодою. Кохання у вигляді перевернутої цифри 8 - нескінченного! Бажаю, щоб тебе оточували тільки добрі люди, а в житті хай буде більше тепла і сонця.

***

Моя люба сестричка! Я пам’ятаю ті веселі роки, коли ми були маленькі і разом гралися на подвір’ї. Як нам було разом добре і весело. Пройшли роки, і тепер ми далеко одна від одної, але я сподіваюсь, що при зустрічі нам буде так весело, як в дитинстві. Вітаю тебе з 8 Березня і бажаю людського щастя і доброго здоров’я.
 ***

Моя хороша, мила сестричко, вітаю тебе з 8 Березня! Дуже хочу, щоб ти сяяла, як довгоочікуване весняне сонечко. Щоб кожен день був сповнений добра, надії і любові. Нехай все твоє життя буде світлим і легким. Великих тобі успіхів, цілую!
***

Дорога моя сестричка, в цей чудовий день хочу побажати тобі, щоб усмішка ніколи не сходила з твого милого личка, щоб близькі та рідні тобі люди були завжди поруч з тобою, а друзі щоб ніколи не зраджували! Будь щаслива! Я люблю тебе!

***

Для улюбленої сестри мені нічого не шкода - бажаю тобі і зірку з неба, і руку принца, і білого коня на додачу!

***

Моя дорога сестричка! Ти сама рідна, близька, тепла і мила! Залишайся завжди такою ж красивою! Всі квіти світу і посмішки тільки тобі в це радісне свято! З 8 Березня!

***

В день, коли тюльпани своїми жовтими, фіолетовими і червоними пелюстками дарують нам перші пахощі весни, а сонце світить яскравіше, я хочу побажати тобі, моя рідна сестричка, жіночого щастя! Нехай любов осяє тебе, надихаючи на нові звершення!

***

Моя улюблена сестричка! Від щирого серця вітаю з першим весняним святом - Жіночим днем ​​8 Березня! Нехай для тебе він буде гарним, яскравим, неповторним! Наповнить твоє життя незвичайними миттєвостями, чарівними пригодами, любов'ю і увагою!

***

Вітаю тебе, дорога, зі святом жіночності, чарівності і весни. Нехай так само, як від березневих сонячних променів, тане сніг, від любові і ласки близьких тане твоє серце. Нехай так само, як дзвенить весняна крапель, дзвенить твій веселий, щасливий сміх.

***

Будь яскравою, спритною і цікавою, як маленька тропічна пташка, завжди залишайся вишуканою, елегантною і розумною, немов білосніжна арктична лисичка, і дивуй своєї статтю, красою і граціозністю, ніби ніжна європейська лань! З 8 Березня!

Гарні привітання з 8 березня мамі. Фото: ukr.media

Привітання з 8 Березня у прозі бабусі

Дорога моя бабуся, вітаю тебе зі святом Весни! Я тебе дуже люблю. Ти даруєш мені своє тепло душі, ти - невичерпне джерело енергії, молодості, життєрадісності і доброти. Залишайся такою завжди, будь здорова і живи довго.

***

Бабуся, рідна, сьогодні твоє жіноче свято і я хочу тобі побажати в цей день - живи до ста років, нехай моторчик в твоїх грудях працює без перебоїв і без ремонту, хай твій життєвий шлях буде без ям і вибоїн. Нехай життя міцно тримає тебе в своїх руках і веде тебе по дорогах щастя і радості.

***

Бабуся! Будь завжди щаслива, красива, вічно молода душею. Нехай печалі і негаразди обійдуть тебе стороною! З 8 Березня тебе!

***

Мила, рідна моя бабуся! Я хочу побажати тобі, щоб всі хвороби і негаразди зійшли на нівець, щоб світло радості і щастя наповнило твоє життя. Щоб твоя родина, де ти королева, жила в любові і взаємоповазі, щоб твоє здоров'я було міцним як сталь. А ми, твої діти і онуки, обіцяємо дарувати тобі тільки радість, любов і тепло своїх сердець.

***

Любима моя бабуся! Я пам’ятаю всі ті дні і ночі, що ти проводила зі мною, коли мої батьки були зайняті. Дякую тобі за твої знання, за твою любов, за все, що ти мені дала. Я тебе дуже люблю і поважаю. З 8 Березня тебе, люба моя бабуся!
***

Рідна, золота моя бабуленька! Нехай цей весняний день принесе тобі багато тепла, доброти, душевності. Спасибі тобі за ласку, любов, щиру підтримку і зацікавленість в моїй долі. Бажаю тобі здоров'я, бадьорості духу, оптимістичного настрою і впевненості в завтрашньому дні! Живи довго, дорога, на радість собі і оточуючим!

***

Мила бабуся, з Міжнародним жіночим днем! Бажаю тобі, щоб ніколи не підводило здоров'я, щоб не сходила з вуст посмішка. Ми дуже тебе любимо, цінуємо, поважаємо. Щастя і благополуччя, душевної тобі рівноваги і тепла!

***

Дорога бабуся! Від щирого серця і з любов'ю вітаю тебе з 8 Березня! Бажаю тобі міцного здоров'я, безмежного щастя, доброти і ніжності. Нехай ти завжди будеш оточена нашою турботою і любов'ю!

***

Бабуся, з 8 Березня тебе. Для тебе - для самої милої жінки і для самої чудової бабусі бажаю вічної весни на серце і свята щастя в душі. Нехай дідусь і надалі дарує квіти, нехай твоїми руками будь-що перетворюється на чудо.

***

Дорога бабуся, ти найкрасивіша, добра і мудра жінка на світі! У день 8 Березня бажаю тобі здоров'я і довголіття. Нехай близькі дарують радість і турботу, а весна принесе гарний настрій!

***

Сьогодні особливе свято для тебе, бабуся. Адже цей Міжнародний Жіночий день ти святкуєш відразу в двох статусах - мами і бабусі. Я бажаю тобі, щоб у твоєму житті були лише щасливі моменти, а здоров'я не залишало ніколи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Повіїєвреї і Клара Цеткін: всі версії походження Березня 

Новости по теме: 8 Марта Поздравления