Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
19 апреля
Загрузить еще

Привітання з Різдвом Христовим своїми словами

Привітання з Різдвом Христовим своїми словами

7 січня християни православного обряду святкують Різдво Христове. В цей день, по традиції, вся сім'я збирається за одним столом. Але якщо рідні та друзі не можуть бути поряд, не забудьте надіслати їм привітання з Різдвом Христовим.

Вітаю вас з великим православним святом. Нехай велич і чистота цього свята подарують вам радість і щастя, а віра стане міцнішою. Бажаю, щоб в житті завжди було місце для великих і маленьких чудес.

***

Вітаю з Різдвом Христовим та хочу побажати щирих посмішок, великої радості, безмежного щастя, світлої надії, міцного здоров’я, гарного настрою та чарівних моментів. Нехай у твоєму домі буде добробут, нехай у твоєму серці панує любов!

***

Вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю тепла і затишку в домі, взаєморозуміння і підтримки в сім’ї, здійснення мрій, великих і світлих цілей, прагнень і досягнень. Достатку вам, благочестивих думок і справ, віри, миру і любові.

***

З Різдвом Христовим! Нехай це чарівне свято наповнить ваше життя світлом, теплом, радістю і благополучіям. Бажаю вам миру, добра, любові, сімейного затишку. Нехай ангел-охоронець оберігає вас від усіх бід і негараздів!

***

З Різдвом Христовим. Нехай це свято подарує добро та радість. Бажаю, щоб в твоєму домі не гас вогонь добробуту, щоб твоє серце було зігріте любов’ю та надією. Нехай Різдво подарує для тебе диво, нехай на небі яскраво засяє твоя зірка щастя.

***

Не секрет, що наш світ стає трішки добрішим в різдвяну ніч... Сьогодні, прийміть мої вітання зі світлим святом Різдва і побажання справжнього щастя! Нехай ваші мрії збуваються, нехай друзі та рідні завжди будуть поруч! З Різдвом Христовим!

***

Вітаємо з Різдвом Христовим! У це світле свято хочеться побажати миру і спокою в кожному домі, добра, взаєморозуміння, достатку, любові, щастя, душевної рівноваги, успіхів у всіх починаннях, побільше радості, міцного здоров'я та всіх благ! Нехай справдяться усі очікування і збудуться найзаповітніші мрії!

***

З Різдвом Христовим. Бажаю доброго здоров’я, розквіту сил та любові, гармонії душі та натхнення серця. Бажаю нічого не втрачати, окрім суму, бажаю ніколи не залишатись наодинці, окрім випадків, коли душа сама цього захоче.

***

Вітаю з Різдвом Христовим. Нехай засяють очі вогником радості, нехай у домі навіки оселиться добробут та мир, нехай яскрава зірочка веде тебе до щастя тропами віри та надії, нехай з Різдвом Христовим у твої двері постукає любов та вдача.

***

З Різдвом Христовим! Нехай це світле свято благодать і мир принесе в дім, добро і розуміння — в сім'ю, любов і радість у серці, чуйність та щирість — в душу, щастя і удачу — життя.

***

Взимку, коли світ укритий білосніжним сніжним полотном, ми особливо сильно хочемо прикрасити своє життя святом, змінити його і перетворити на казку! Так прийміть мої вітання і побажання, щоб всі мрії, навіть найфантастичніші, завжди виконувалися!

***

З Різдвом Христовим Вас! Нехай оточують Вас посмішки, щастя і любов. Нехай Ваші кишені не знають порожнечі, а у Вашій родині хай завжди буде тепло у відносинах, достаток і благополуччя.

***

Хай Різдво Христове вас буде прихильно і не обділить радістю і вірою у прекрасне! Бажаю бачити тільки позитивне в будь-яких життєвих ситуаціях і заряджати своїм оптимізмом і невгамовною енергією оточуючих людей. Легкості вам на серце, відмінного здоров'я і благополуччя в родині!

Источник: pozdravok.ruintermarium.com.ua, bbcccnn.org

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Найкращі привітання з Різдвом у віршах

10 популярных колядок на Рождество, которые можно быстро выучить

Меню на Сочельник: какие 12 блюд должны быть на столе

Рецепты вкусной кутьи на Рождество: с бананом, маком и клубничным вареньем

 

 

Новости по теме: Рождество