Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
28 марта
Загрузить еще

VAB Банк піймали на шахрайстві і крадіжці?

Про це повідомляється в офіційному листі прокуратури Шевченківського району на ім'я постраждалої сторони - директора компанії "Офіс Лайн" Олександра Іванченка.

Як заявив директор постраждалої фірми, за інформацією прес-служби компанії, про крадіжку своєї будівлі, в якій на умовах оренди розташовується центральний офіс "VAB банку", він дізнався лише кілька днів тому, передає "Українська правда"

"Для нас стало повною несподіванкою, що БТІ міста Києва ще в червні цього року незаконно провело державну перереєстрацію прав власності на приналежний нам офісний центр за ПАТ" Всеукраїнський Акціонерний Банк", - сказав Іванченко. 

Підставою для проведення перереєстрації прав власності, за його словами, стало підроблене рішення Господарського суду міста Києва. 

"Рішення суду, яке зобов'язало київське БТІ перереєструвати право власності за "VAB банком" в Єдиному державному реєстрі судових рішень відсутній. Суддя, яка нібито в грудні минулого року підписала дане рішення, вже кілька років перебуває в декретній відпустці", - заявив директор "Офіс Лайн" . 

"Починаючи з січня цього року банк повністю перестав платити нам за оренду приміщень. Думаю, це була цілеспрямована політика нових акціонерів банку, які вже тоді почали готувати план захоплення нашого будинку", - зазначив Іванченко. 

За оцінками постраждалої сторони, вартість нерухомого майна становить кілька десятків мільйонів гривень.

За інформацією учасників фінансового ринку, в січні цього року новим співвласником "VAB банку" став Олег Бахматюк, який придбав контрольний пакет акцій установи.