28501
0
26 апреля
Загрузить еще

Ольга Сумская рассказала, почему ей мстит Антон Мухарский

Ольга Сумская рассказала, почему ей мстит Антон Мухарский
Фото: Ольга Сумская ответила Мухарскому и скандал заиграл новыми красками… Фото: соцсети

Один крошечный скандальный "вброс" на тему патриотизма и его антипода – сепаратизма  может спровоцировать не только словоблудные войны в соцсетях, но и крупные медиаскандалы, последствия которых грозят артистам всяческими неприятностями – от возможной потери части аудитории до лишения почетных званий.

Прочувствовать на себе всю мощь ударной волны фейсбучных критиканов уже довелось на личном опыте Ани Лорак, которую первоначально упрекали за молчание после событий на Майдане в феврале 2014 года, Ирине Билык после того, как в конце лета по Сети разлетелось ее крымское сэлфи с Киркоровым и Крутым, а на днях с подачи шоумена и певца Антона Мухарского жадные до грязной грызни фейсбук-гиены взялись обгладывать имиджевые косточки еще одной жертвы, - ею стала народная артистка Ольга Сумская. Все началось с того, что певец и шоумен Антон Мухарский на своей странице в FB написал впечатляющий опус о "роксолянизации общества", сдобрив пост фотографией Кернеса, Сумской и ее супруга Борисюка, на одежде которых красовались геогриевские ленточки. Публикацию Мухарский назвал "Роксолана как символ женского коварства и продажности". Артист написал, что "красивые, но коварные женщины тяготеют к такой же красивой жизни, дружат с сильными мира сего, колеблясь вместе с "генеральной линией партии и правительства" - мол, "где надо, наденет "георгиевскую ленточку", а где надо - и украинский веночек, чтобы исправно платили деньги. Потому что у нее дети, невыплаченный кредит, больные родители...". На дерзкие заявления сперва отреагировала дочь Сумской, Антонина Паперная – "Вы больной голову!", а чуть позже и сама Ольга на  страничке в Фейсбуке преподнесла обидчику на виртуальном блюдечке свой эмоциональный "ответ Чемберлену". Перепалка длится уже вторые сутки, буквально каждый час появляются новые разоблачающие комментарии сторон.

После ответа Сумской Мухарский недолго хранил молчание, разразившись в Фейсбуке очередной юмористически-слезливой тирадой с вкраплениями матерных слов в фирменном "орестолютовском" стиле письма, до боли напоминающем засоренную суржиком речь Верки Сердючки. Впрочем, судите сами:

Мухарский отслеживает на страничке Сумской практически каждый комментарий. Фото: соцсети

Антон Мухарский

ЗВЕРНЕННЯ У ВІДПОВІДЬ ДО ОЛЬГИ СУМСЬКОЇ
І ВСІХ, ХТО БРАВ УЧАСТЬ У РУЙНУВАННІ МОЄЇ РОДИНИ

Незабаром виповниться три роки з того моменту, як моя колишня дружина виклала у Фейсбук пост, де назвала мене “націонал-фашистом” і понеслося... Перебуваючи не в собі, щотижня вона писала якусь гидоту, яку розносили всякі нечисті на руку видання, хоч я справно платив гроші на дітей і брав участь у їхньому вихованні. Богом клянуся! І якби не пані Сумська, Тома Неліпа, Свєта Вольнова, Наташа Валєвская, і всілякі інші “подруги” рангом помєньше, що волали “Мочі єго, Снєжа! Мочі, подонка і нєгодяя...” мої діти мали б зараз батька, бо тоді у нас була можливість ДОМОВЛЯТИСЬ! Але ви зробили з моєї дружини жінку, яка абсолютно втратила глузд і відчула себе всевладною за вашої “підтримки”. Десятки разів я просив її припинити цю війну проти батька власних дітей! І МОВЧАВ!!! Читав ваші схвальні відгуки на весь той бруд і наклепи. І МОВЧАВ!!! Три роки!!! Але ви, Оля Сумська, Тома Нєліпа, Віка Бєршова, Наташа Павловская, Настя Рибчинська і прочіє рангом помєньше)))) з насолодою смакували у коментарях “падонка і нєгодяя”, який кинув жінку з трьома неповнолітніми дітьми і розносили брехню і наклепи всім світом. АЛЕ Я НІКОГО НЕ КИДАВ!!! Єгорова брехала вам і всьому світу! Я залишив дружині і дітям ВСЕ нажите в шлюбі майно, підписав шлюбний договір і пішов з надією ПОВЕРНУТИСЬ. Бо думав, що моя дружина прийде до тями і зрозуміє, що дітям потрібен БАТЬКО, а не “грядка товаріщей, поддєрживающіх брєд і клєвєту падругі і сєстри”. З усіх вас тільки Світлана Вольнова, Анжеліка Рудницька та Катя Осадча зрозуміли, в яку хрінь вляпалися. Ми поговорили, знайшли порозуміння в простих істинах: “Чуже життя — пітьма!” “Не судіть та й не судимі будете!” “В кожній родині є свій скелет у шафі!” і досі лишаємося доброзичливими одне до одного колегами.
Проте дами не вгамовувалися і чвари, які ви активно підтримували і множили, зробили так, що ми остаточно втратили можливість домовлятися.

А тепер безпосередньо звертаюся до пані Сумської.

Олю, твій характер, вміння пристосовуватися і стояти “з букетом у руках біля кабінету кожної нової влади” стали анекдотичним прикладом серед театральної та кінотусовки. Ти — прекрасна актриса, дружина і мати. Ми зіграли з тобою на сцені багато вистав, і мені здавалося, що у нас рівні дружні стосунки. Проте у тебе є одна вада — пхати носа не у свої справи і забагато патякати. Коли в нашій родині трапилася трагедія, і у твоєї “посестри” Сніжани “трохи знесло дах”, ти замість того, щоб поставитися до цього обережно, або оминути цю тему, або розібратися в ситуації і не підливати олії у вогнище, почала “мочити” мене разом із усією грядкою іі удаваних подруг. Уяви, якщо б я почав писати на сторінці Віталія Борисюка щось подібне до того, що писала ти про мене. АЛЕ Я МОВЧАВ, спостерігаючи за твоїми “пасажами” на мою адресу і був у легкому шоці від подібного підступу і зверхності до мене. Хоча, здається, я ніде не перейшов дорогу ані тобі, ані твоїй родині. 
Ти знаєш, я навіть радий, що у нас з тобою відбувається ця відверта розмова, хоч я вчора і сьогодні пропонував тобі не виносити дискусію у публічний простір (чому свідченням моє останнє СМС). Ти вирішила інакше. Добре, хай буде по-твоєму. Тож слухай:
Вчорашній інцидент з фото, датованим насправді не 2011, а 2013 роком є прикрим жартом “Фейсбуку”. Як з’ясувалося, воно є у вільному доступі на Таблоїді за 10.05. 2013 року. Люди, яких я не знаю особисто, проілюстрували ним мою статтю, викладену напередодні. Якщо люди бачать тебе в ролі Роксолани поруч з Кернесом, увінчаним “гєоргієвской лєнтой” і знаходять аналогії в статті, яка була зовсім не про тебе, то це мене не обходить. Повторюся: Я НЕ НЕСУ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ за “асоціативний ряд” користувачів соцмереж. Можливо, нарешті ти трохи зрозумієш мене, коли з якоїсь дрібниці, перекручуючи факти, підтасовуючи інформацію наша гламурна преса робить чергову сенсацію. Розумію, неприємно! Але ти три роки активно підтримувала подібні “сенсації”, які видавала на гора моя колишня дружина, і не відчувала жодних докорів сумління. Вчора я вибачився перед тобою публічно і негайно видалив фото. Думав, ти розумніша і обійдемося без публічних “розборок”. Помилявся. Ти вчинила точно як Єгорова. Смикнула ручку і знову понеслося... То хто тут піариться? Цього разу я мовчати не буду і, зібравши залишки поваги до тебе, відповім так: “Олю, у тебе є своя родина. Займайся нею. Завдяки твоїй “сестринській підтримці” ЗРУЙНОВАНО МОЮ РОДИНУ. Я не маю змоги бачити дітей і знаєш чому? Тому що Єгорова повністю залежна від ваших “охів” і “ахів” і живиться тільки одним “Мочі етого Мухарского, Снєжа! Мочі подонка і нєгодяя!”. Олю, може досить? Ще раз пропоную ДОМОВЛЯТИСЯ! Поганий мир краще гарної війни. Кому, як не тобі, це знати?”

А тепер звертаюся до всіх “поціновувачів” таланту моєї колишньої дружини. 
Кажу як є: ”БАБИ, ВИ ЗБОЖЕВОЛІЛИ! Ви вважаєте себе “істиною в останній інстанції”. Плямкаєте своїми ротами, теревените, розпускаєте плітки, “мочите людей”, формуєте суспільну думку і вважаєте себе всемогутніми. ТУПІ ГЛАМУРНІ КУРКИ!!! Це через ваш піздьож, тупість, бажання подобатись будь якою ціною, ваше марнославство, розбещеність, вашу хтивість до “смажених фактів” ПЛАЧУТЬ МОЇ ДІТИ І ЗРУЙНОВАНО МОЮ РОДИНУ!!!
Хотів вас проклясти, та, думаю, забагато честі::))))
Знаєте, що я вам скажу, всі, хто доклалися до цієї історії:
Наташа Павловська, Вітана Овчаренко, Пола Рєзнічєнко, Рената Гафурова та інша дрібна чорнорота сотня.
ЙДІТЬ ВИ НА…! Більшого ви не гідні...
(Ну от, завтра преса напише, що Мухарський послав Сумську... :)) ПІДКРЕСЛЮЮ: не Сумську, а тупих гламурних курок. :)

Примечательно, что Антон Мухарский очень внимательно исследовал каждый комментарий в посте Сумской, и многим отвечал, дабы доказать свою правоту. Изредка комментарии добавляла Ольга Сумская:

- Колись ми з цією людиною були колегами, мали дуже теплі і дружні стосунки...Шкода! Що робить з людьми сьогоднішня ситуація…Тепер він Орест Лютий, затятий націоналіст, а колись був артистом русской Драмы им.Леси Украинки.. Я в шоці,звідки в ньому стільки ненависті і цинізму,особливо по відношенню до яскравих жінок… Це особисте... Явно, помста за те, що я підтримувала Сніжану Єгорову у їхніх розбірках.

Крайний комментарий Ольги по отношению к Мухарскому был таков:

- Як ти не розумієш,у цьому світі все вирішуєте тільки ви двоє… Звісно, я не маю права влазити у вашу сім'ю, але я ніколи не дозволяла собі брутальних слів по відношенню до тебе.. І ти це прекрасно знаєш.. Але прошу і тебе, Антон, не чіпати мене, бо вистачає своїх випробувань у житті...