28501
0
19 апреля
Загрузить еще

Как звезды поздравляют Украину с Днем Независимости

Как звезды поздравляют Украину с Днем Независимости
Фото: Фото: соцсети

Святослав Вакарчук, фронтмен группы "Океан Эльзы"

Ми мусимо перемогти власні страхи, байдужість та лінь. Це - надважлива перемога. З неї починається справжня #незалежність! Слава Україні!

Ольга Фреймут, телеведущая

Незалежність отримують лише найдостойніші. Ми такі!

Фото: Соцсети

Лилия Подкопаева, спортсменка

Друзья, с Днем Независимости нас всех! Я горжусь красотой нашей страны и, особенно, мужеством своего народа! Главное, чего нам всем хочется пожелать, - это непоколебимой веры и оптимизма. Помните, что за черными полосами всегда идут белые, а упорство всегда вознаграждается. Я твердо верю в светлое будущее нашей страны, страны независимой, целостной и процветающей! Пусть мир и благополучие будет в доме каждого украинца! Счастья вам! Я горжусь, что я украинка!

Ани Лорак

Від щирого серця хочу привітати всїх нас з Днем Незалежності! Україна – це моя Батьківщина! Я люблю її і любов цю несу все своє життя. В своїх піснях, в своій душі, в своєму серці. Для мене ця любов щира і потаємна, як віра в Бога. Хай живе Україна, вільна та щира, квітуча і безмежна, де головною цінністю мають залишатися люди, ті люди, які живуть в цій країні і працюють на її благо. Я вірю, що Україна буде сильною та процвітаючою державою! Зі святом!

Фото: Соцсети

Катя Осадчая, телеведущая

З Днем Незалежності, Україно! Низький уклін Героям, які ризикують життям за нашу свободу. Ви - наша надія на мирне небо та можливість бути по-справжньому незалежними.

Фото: Соцсети

Джамала, певица

Незалежність — це нескінченна боротьба і неймовірний стимул весь час рости над собою, щоб бути краще і мати право на свободу!Верю в Тебя ,Украина!

Фото: Соцсети

Дмитрий Шуров, певец

З Днем Незалежності! Будемо справді незалежними, коли станемо сильними економічно, політично, культурно та духовно. А покі що працюємо, мріємо, звикаємо до думки про це і вчимося поважати і любити своє.

Ольга Сумская, актриса

Зі святом! Нехай буде мир!

Фото: Соцсети

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ

День Независимости в Киеве начался взрывами

На Трухановом острове крупнокалиберная артиллерия поздравила украинцев. С этого начался парад на Крещатике.

Ровно в 10.00 над Киевом раздались три бутафорных взрыва. На Трухановом острове крупнокалиберная артиллерия поздравила украинцев. С этого начался парад на Крещатике. 

В 10:00 на парад ко Дню независимости прибыл президент. Людей дальше 100 метров не подпускают - все толпятся за заборами.