Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Загрузить еще

Факт. Онлайн-сервіси, які допоможуть пережити карантин в Києві

Факт. Онлайн-сервіси, які допоможуть пережити карантин в Києві

Введення карантину на території столиці - вимушений захід безпеки, який допоможе уникнути спалаху небезпечного захворювання. На сьогодні супермаркети і кафе - не найкращі місця для проведення часу. Закриття більшості магазинів і ресторанів не повинно відбитися на комфорті Киян. Для того щоб перебуваючі на карантині могли відчувати себе максимально комфортно, по місту активно подоружують кур'єри різноманітних сервісів доставки та інтернет-магазинів.

Сервіси доставки їжі

Скажений ритм столичного життя і раніше був причиною замовлення їжі або продуктів додому та в офіси, а з початком карантину потреба на таку послугу значно зросла. Супермаркети не можна віднести до безпечних місць під час епідемії коронавірусу, тому краще перестрахуватися і звернутися за допомогою в чисельні служби доставки:

  • Glovo. Сервіс спеціалізується на доставці їжі з ресторанів, закладів швидкого харчування і великих супермаркетів. Зручний і зрозумілий інтерфейс програми, великий функціонал і зручність використання - основні переваги служби. Доставка замовлень здійснюється з допомогою величезної бази кур'єрів, тому довго чекати не доведеться.
  • Uber Eats. Додаток підкаже розташування найближчих ресторанів для швидкої доставки замовленого блюда. У пошуковому рядку можна ввести назву улюбленого закладу або їжі. Серед переваг можна відзначити цілодобову доставку по індивідуальним розрахунком вартості, а також наявність докладного опису.
  • Eda ua. Всеукраїнський сервіс доставки працює цілодобово. Зробити вибір страви можна з різних кухонь за допомогою барвистого каталогу. Додаток доступний для користувачів iOS і Android. На сайті сервісу можна знайти привабливі акції, інформацію про мінімальну суму замовлення.

Більшість ресторанів також не бажають прощатися з постійними клієнтами, тому пропонують доставку страв за адресою. Для зв'язку з представниками закладів рекомендується використовувати телефон.

Корисні сервіси в Києві

Підтримувати режим самоізоляції допоможуть освітні послуги. Проводити час на тривалому карантині і продовжувати розвиватися можна за допомогою Twirpx, Academic Earth, Академія Khan та інших. Для застосування деяких сервісів знадобиться знання англійської мови, але в більшості випадків досить поверхневі знання.

Школярі можуть використовувати освітні послуги для самостійного навчання вдома. EdEra - відмінний варіант для підготовки до майбутніх іспитів, Гіпермаркет знань дозволить оновити інформацію про шкільні предмети. Доступ до сервісів абсолютно безкоштовний. У деяких випадках доведеться платити за здачу іспитів.

Шанувальники перегляду фільмів також можуть використовувати онлайн-сервіси. Молодим людям припаде до смаку перегляд стрімінгових каналів Netflix, Amazon Prime і Apple TV. Що стосується українських додатків, то їх теж предостатньо. Megogo, Divan.TV, Oll.TV, Omega TV, YouTV, Sweet.TV пропонують підписатися. Таким чином ви зможете отримати доступ до звичайного телебачення і улюблених фільмів або серіалів.

На карантині можна присвятити час читання книг. На сьогоднішній день українці можуть завантажувати романи чи повісті українською мовою за допомогою декількох онлайн-бібліотек:

  • Libruk. Книги можна завантажувати або читати онлайн. Сервіс запам'ятовує сторінки, на яких ви зупинилися, тому вам не доведеться шукати потрібне місце;
  • "Читанка". На сайті можна знайти книги, які вже не видаються. Єдиний мінус сервісу - для прочитання потрібно завантажити спеціальну програму. На ресурсі книги представлені з розширенням DjVu;
  • E-book ua. Сервіс може похвалитися наявністю розділу "Аудіокниги", тому користувачі можуть прослухати цікаві книги. На сайті представлені різноманітні жанри: від детективів до фентезі.

Карантин не буде тривати вічно, тому проводите свій вільний час з користю.

Сервіси покупки електротоварів або одягу

Не варто відкладати покупку потрібних електротоварів в довгий ящик. Онлайн-магазини пропонують великий вибір продукції, яка буде доставлена ​​на вашу адресу. Серед великих маркетів техніки можна виділити сайт ROZETKA. Інтернет-магазин Kasta.UA порадує величезним асортиментом одягу. Крім того, використовуючи сайт, ви можете замовити:

Користувачі відзначають постійне оновлення асортименту і вигідні акційні пропозиції. Безкоштовна доставка доступна постійним користувачам сервісу.

Новости по теме: коронавирус COVID-19 Карантин