Завантажити ще

Джошуа про свою істерику після перемоги Усика: Злився сам на себе

Джошуа про свою істерику після перемоги Усика: Злився сам на себе
Фото: ЕНДРЮ КУЛДРІДЖ/REUTERS

Після поразки у реванш-поєдинку з українцем Олександром Усиком британець Ентоні Джошуа покинув чемпіонські пояси, почав кричати, після чого залишив ринг. Боксер пояснив свою поведінку тим, що сердився сам на себе. Про це пише " УНІАН".

- Я нічого не відчуваю, але глибоко в душі я засмучений. Я сердився сам на себе. Ні на кого іншого, лише на себе. Тому я подумав, що мені треба піти, бо злюсь і можу наробити дурниць. Але, схоже, я усвідомив, що це спорт і треба робити правильно, - пояснив він на прес-конференції.

Джошуа підкреслив, що повернувшись на ринг, він виступив з щирою промовою. Боксер упевнений, що програш поєдинку його не зломить.

- Повернувшись у ринг, я говорив від щирого серця. Це було важко. Ви бачите, що Ентоні не є аферистом. Я завжди намагаюся старанно працювати, тримати все під контролем, і щоб моя команда була кращою. Ми платимо велику ціну, але це мене ніколи не зламає. Потрібно мати справжню силу, щоб це не зламало тебе, - сказав він.

Йдеться про ситуацію, що сталася після реваншу на рингу Саудівської Аравії. Після оголошення Усика переможцем Джошуа почав кричати, шпурнувши пояси і залишив ринг. Пізніше він повернувся і заявив, що Усик є феноменальним талантом - британець визнав суперника чемпіоном і попросив присутніх поаплодувати йому.