Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Загрузить еще

Как на поездку Савченко в Москву в соцсетях реагируют украинские политики

Как на поездку Савченко в Москву в соцсетях реагируют украинские политики
Фото: Как на поездку Савченко в Москву в соцсетях реагируют украинские политики. Фото: Роман Цимбалюк

Может, для них демарш Надежды стал неожиданностью, может просто не определились с личной оценкой  этого поступка. Высказались лишь некоторые.

Олег Ляшко, нардеп, ФБ:

Чи може народний депутат України без загрози для себе прилетіти в столицю країни-агресора, яка вбиває українців, і так само безпечно повернутися звідти? Може, але за однієї умови - якщо працює на цього агресора! Мені важко уявити, щоб я, Андрій ЛозовийSerhii Skuratovskyi,Дмитро Лінько чи Ігор Мосійчук, обвинувачені російським режимом у військових злочинах, могли прилетіти в Росію. Це був би політ в одну сторону і з посадкою в фсбшному Лєфортово. Як колись гітлерівський соратник Гесс прилетів у Британію з ініціативою мирних переговорів.

Як у Москву безпечно літає Савченко, обвинувачена у вбивстві російських журналістів на Донбасі - відповідь на це питання знає Кремль і ФСБ. До речі, Штірліц у юбці може зустрітися в Москві з лідером злоблоку Юрієм Бойком, який теж туди щотижня літає за інструкціями

 

Борислав Береза, народный депутат ФБ:

Если я или, допустим, Георгий Логвинский прилетим в Москву, то будем арестованы за свои позицию, слова и действия. Iryna Gerashchenko запретили въезд в РФ официально. Volodymyr Ariev закрыт въезд в Россию с 2008 года. И так почти со всеми членами украинской делегации в ПАСЕ. Но мы и не стремимся лететь в Мордор. Зачем давать им возможность захватить новых заложников? Но и Савченко не должна была ехать в Москву. Кремль пускает украинцев только для своих игр. И если вас пустили, то будут использовать. В тёмную или в светлую, не важно, но использовать будут. Россия для украинцев сейчас запретная территория. Это надо запомнить и к этому надо привыкнуть. Врагу нельзя давать козыря. А то, что враг подлый и коварный никто спорить не будет.

 

Виталий Чепинога, народный депутат, ФБ:

За що Надю уважаю - за безбашеність! Може бутилку водки з горла випить, а може й гранату в суді кинуть... Х-й зна! Від настроєнія... ))

 

Игорь Мосийчук, народный депутат, ФБ:

Не зміг на відміну від Надії Савченко поїхати до Москви на сьогоднішнє засідання Верховного суду Російської Федерації у справі моїх давніх друзів, бранців Кремля Миколи Карпюка та Станіслава Клиха.

Не зміг, бо якби поїхав то не зважаючи на статус народного депутата України був би затриманий і сам перетворився на бранця адже проти мене Слідчим комітетом РФ порушено декілька кримінальних справ.

 

 

Новости по теме: Надежда Савченко Москва