Одружитися з іноземцем: Ніколайчук – з голлівудським каскадером, Шульгіна – зі спеціалістом з нерухомості

З ким знайшли щастя українські знаменитості.

Instagram.com/alessandra_shulgina/

Акторка Катерина Кістень зустріла кохання у Швеції, куди вона переїхала на початку повномасштабної війни.

Ольга Харлан зустрічається з італійським фехтувальником Луїджі Самеле з 2018 року. Олімпійська чемпіонка часто звертається до Луїджі зі словами «моє кохання», а під романтичною добіркою їхніх світлин з «Олімпійських ігор-2024» зазначила, що любов – то найкращі ліки. Пара поки що не оголошувала про свої заручини, але, схоже, все до того йде.

Ну а дехто з їхніх колег уже зіграли весілля та стали батьками.

Як кохання пробивається крізь кордони – у добірці Коротко про.

Аїда Ніколайчук

Переможниця третього сезону шоу «Х-фактор», 42-річна співачка Аїда Ніколайчук у серпні вийшла заміж. Обранцем артистки став голлівудський каскадер родом із Франції Деніел Лочіцеро.

Новиною Аїда поділилася у своєму інстаграмі. Весілля пара зіграла у місті Бербанк, штат Каліфорнія, США. Свято Аїда та Деніел організували у ресторані, куди запросили найближчих друзів.

Для Ніколайчук цей шлюб став третім. Від першого чоловіка співачка має сина Максима. У 2016-му Аїда вийшла заміж за білоруського спортсмена, рейсера Микиту Подольського, у шлюбі з яким прожила кілька років.

Ірина Сопонару

37-річна акторка «Жіночого кварталу» Ірина Сопонару у травні пішла під вінець зі своїм обранцем - британцем на ім’я Ріс.

В інтерв’ю Аліні Доротюк Ріс розповідав, що після карантину у 2020 році хотів спробувати пожити у новому місці та обрав Київ, оскільки раніше часто приїжджав сюди у відпустку з другом-українцем. Познайомилася пара в одному із закладів столиці у 2021 році. У травні 2023-го Ріс зробив коханій пропозицію руки і серця.

Чоловік працює дистанційно в американській компанії у сфері охорони здоров'я, то ж жити подружжя вирішило в Україні.

- Я дуже люблю своє життя в Україні і я хочу залишитися тут. Я бачу наше майбутнє тут, ми хочемо залишитися тут з нашими друзями. Думаю, що Україна матиме дуже світле майбутнє, і я хочу залишитися тут, щоб відчути це, - зізнався він.

За словами Сопонару, Ріс вивчив українську мову за чотири місяці:

- Ріс за чотири місяці вивчив українську мову. Коли почалася війна, Ріс ще не говорив українською, він дуже добре говорив російською. Але не хотів бути тією людиною, яка в компанії говорила б: «А можете сказати російською, щоб я зрозумів».

Олександра Шульгіна

Переможниця першого сезону шоу «Холостяк», 35-річна блогерка та коуч Олександра Шульгіна одружилася зі спеціалістом з нерухомості Сантьяго Арана. Шульгіна познайомилася з майбутнім чоловіком на одній із вечірок в Америці.

- Ми познайомилися у квітні 2021 року після того, як я запустила челендж #ДругДушіНайдись. Я в Instagram показувала та розповідала, як шукаю свого майбутнього обранця. Що я для цього робила? Активно медитувала, підвищувала свою самооцінку, працювала над собою та зі своїми переконаннями, вивчала чоловічу психологію й почала ходити на побачення. Я знайомилася з чоловіками на сайтах знайомств, і у мене було по два-три побачення на день. Десь через місяць зовсім випадково ми познайомилися з майбутнім чоловіком на вечірці, і у нас зав'язалися стосунки. Практично з перших побачень мені стало зрозуміло, що це серйозно, і своєму супермену я одразу сказала, що наступного року народжу йому доньку, - розповідала Шульгіна в інтерв’ю Коротко про.

Олександра зізнається, що чоловік не любить публічності, однак все ж таки деякі подробиці зі свого життя часом розказує.

- Він не американець. Коли йому було 23, він переїхав один в Америку. Він сам з Болівії, просто в нього 85% хорватської крові. Я знаю, що на сьогодні це людина, з якою мені дуже комфортно, яку я люблю, поважаю, з якою бачу своє майбутнє. Він так само. Але я не знаю, як воно буде складатися. Може, тому, що я дуже така… побита... Багато чого було, багато чого бачила. Тому я не зарікаюся, - поділилася вона в інтерв’ю Youtube-проєкту «Олицька». 

У чоловіка є двоє синів від попереднього шлюбу. Пара живе у Лос-Анджелесі. Сантьяго та Олександра виховують двох спільних доньок - 2-річну Анджеліну та 9-місячну Аспен.

Іванна Онуфрійчук

38-річна телеведуча Іванна Онуфрійчук три роки у шлюбі з казахським бізнесменом на ім’я Алмаз. Іванна познайомилася з майбутнім чоловіком у 2018 році на детокс-курорті в Іспанії, куди обидва приїхали відпочивати. За її словами, близько року їхнє спілкування було схоже на дружбу.

У 2020-му Алмаз освідчився Іванні. У лютому 2021 року пара влаштувала розкішне весілля на Мальдівах, а у листопаді офіційно розписалася у Києві.

Пара живе у Швейцарії. У травні цього року Іванна та Алмаз стали батьками сина, якого назвали Адамом.

Еліна Світоліна

Еліна Світоліна та французький тенісист Гаель Монфіс познайомилися 2018-го у Парижі, куди Світоліна приїхала святкувати перемогу після підсумкового турніру в Сінгапурі. Еліна опублікувала фото у соцмережі, а Гаель миттєво запросив спортсменку на вечерю.

Зустрічатися пара почала у 2019-му, потім декілька разів брала паузу в стосунках. Зрештою у квітні 2021-го оголосили про заручини, а в липні зіграли весілля у Женеві.

У жовтні 2022 року Світоліна народила доньку Скай.

За словами 29-річної тенісистки, є у подружжя і шлюбний контракт.

- Ми маємо шлюбний контракт. Напевно, в Україні це не дуже заведено, бо у нас не так багато жінок, які заробляють чималі гроші. Коли ти заробляєш великі гроші, то потрібен шлюбний контракт, особливо якщо кожна сторона має свої великі проєкти і великі витрати. Я прожила багато років у Європі, і для мене це вже норма, - поділилася Світоліна в інтерв’ю «Люкс ФМ».