Созаєва не шкодує про сварки з Репяховою, а Коляденко заявив, що він не подружка для Білик

Розбірки колишніх іноді нагадують серіал.

Instagram.com/bilyk_iryna/

Після розлучення далеко не всім вдається залишитися у гарних стосунках. І якщо спочатку пари намагаються розповідати, що вийшли з шлюборозлучного процесу друзями, то згодом таки починають вилазити якісь накопичені образи. Дехто полюбляє навіть публічно пускати шпильки.

Лариса Созаєва та Катерина Репяхова

Лариса Созаєва розповіла про стосунки з колишнім чоловіком Віктором Павліком та його нинішньою дружиною Катериною Репяховою. Кілька років тому Созаєва та Репяхова публічно сварилися у соцмережах. В одному з конфліктів Лариса назвала Катерину «нахабною, холоднокровною тварюкою», а та, у свою чергу, подала на неї до суду.

Созаєва і нині не жалкує про ці слова.

- Все-таки я не шкодую, що висловлювала свою думку про нову дружину Павліка в публічному просторі. Бо коли це все відбувалося, журналісти казали: мовляв, це нормально - мати кохання в будь-якому віці, хвалили їх, які молодці! Я просто показала, хто така та людина. Там не стільки про кохання, там зовсім інші бажання - досягнути своєї мети. Коли мені прийшли документи на позов до суду, я стала готуватися до апеляції. У мене вже був адвокат, та почалося повномасштабне вторгнення. Пройшов певний час. Я подумала: навіщо мені це все? Заплачу ті гроші. Наша судова система – це не про справедливість, це про гроші. Зараз я вже все відпустила, не маю жодних образ, кожен живе своє життя і робить свій вибір, - розповіла Созаєва в інтерв’ю виданню oboz.ua. 

Жінка зізнається, що не підтримує з Павліком жодних стосунків і щаслива в особистому житті. 

- На сайті знайомств зустріла хорошу людину. Чоловік, з яким я зараз живу, – інженер-будівельник, став свідком тих подій, і це була його ідея – поділити квартиру навпіл і залишити мені ту половину, в якій можна жити. Другу Павлік продав і на отримані гроші закрив кредит, - говорить Лариса. - Ми почали зустрічатися за декілька місяців до повномасштабного вторгнення. Дуже правдива, чесна та патріотична людина. Людина слова, я би сказала. Тобто це, мабуть, абсолютний ідеал для жінки. А ще хороший господар.

Дмитро Коляденко та Ірина Білик

Чутки про романтичні стосунки Дмитра Коляденка та Ірини Білик спливають щоразу, як тільки-но пара опублікує спільні фото. Тим паче, що вони залишають під цими світлинами неоднозначні підписи.

Однак у травні Дмитро Коляденко заявив, що не спілкується з Білик. Зникли з соцмереж і їхні спільні світлини.

- Ми не спілкуємося з грудня минулого року. Мені не сподобалося, як вона себе поводила зі мною. І я сказав, що ми ставимо крапку, - розповів Коляденко в інтерв’ю «Слава+». - Потім ми помирилися. Я помирився, відіслав їй фото: дивися, який я смачний приготував перчик фарширований. Вона пише: ой, класно, дай рецептик. Ми зідзвонилися, помирилися, побалакали. Спілкувалися тиждень, все було добре. І потім знову мені щось не сподобалося. Я їй сказав, що я не задоволений, бо вона говорить одне, думає друге, а робить третє. Навіщо зі мною пів року домовлятися поїхати в тур, а потім пауза - і бачу в інстаграм: «Тур Ірини Білик з молодим виконавцем». 12 концертів. І я їй пишу: «Без мене, чому? Ти ж зі мною домовлялася!» Ну як це? Колишня – це колишня. Все, досить. Любили, сварилися – розійшлися, у неї інший чоловік. Чого лізти! Ми товаришували 15 років, але ж я не подружка Ірині Білик, а поводився як подружка. Я себе відчував, як подружка. І в мене не йде особисте життя, тому що я прив'язаний до Ірини Білик. Треба ставити крапку. Казати «дякую, я тебе любив, люблю і буду любити, але я пішов далі». І ми домовилися, що у неї своє життя, своє кохання, а у мене - своє. Я спецом зробив так, що ми посварилися. Вона у всіх гріхах звинувачує Коляденка. Ну навіщо?

Проте у липні під час свого концерту у Києві Білик заявила, що помирилася з Коляденком та навіть заспівала з ним пісню «Фарби» на сцені. Причому зробила це в оригінальний спосіб:

- Задля цього концерту і до завтрашнього дня, тому що у нього завтра (22 липня. – Авт.) день народження, я з ним помирилася. Але потім я знову його заблокую, добре?

Марина Боржемська та В’ячеслав Узелков

Марина Боржемська та В’ячеслав Узелков розлучилися у 2018 році. З тих пір Узелков за нагоди звинувачує ексдружину в тому, що вона налаштовує проти нього 15-річного сина Роберта та 12-річну доньку Олівію і не дає їм спілкуватися.

Проте Боржемська в інтерв’ю Коротко про не раз говорила, що діти можуть бачитися з батьком, скільки забажають, ніхто заборони не накладає.

У липні, вітаючи свою маму з 75-річчям, В’ячеслав знову кинув камінь в огород Марини.

- Їй (мамі. - Авт.) сьогодні 75 років. Із них 20 років, коли був одружений, я з нею не спілкувався. Висновки робіть самі, - написав він в соцмережах.

На початку серпня Роберт зробив свій допис в інстаграмі, де публічно відмовився від спілкування з батьком:

- Мій батько – В’ячеслав Узелков, і я хочу розповісти, як він виконував свої батьківські обов'язки. Ця людина, окрім погроз моїй родині, за ці 5 років нічого не зробила. Обзивати моїх родичів – це нормально для нього, обзивати мене – також нормально, і навіть обзивати друзів моєї сім’ї – теж нормально. А потім він любить вдавати, що ми його уникаємо і брешемо всім і завжди. Ми завжди були готові йому допомогти, але замість подяки він завжди чинив зло. Те, що мене не пускають до нього, це брехня. Я сам не хочу його бачити за весь той біль, який він мені приніс. Сподіваюся, що люди, які побачать цей пост, і підтримали його, схаменуться... Сподіваюсь, він це побачить також, може, до нього дійде, що його терпіти більше ніхто ніколи не буде. Впевнений, що це він також назве брехнею. Батьку, ти зробив все для того, щоб я від тебе відвернувся.

Марина подякувала сину за чесність та сміливість відстоювати свої кордони.

- Пробач, що тобі довелося взяти все це у власні руки. Мені, як матері, не хотілося цього, своїм мовчанням та униканням цих розмов я лише хотіла захистити вас з Олівочкою від усього того бруду та болю, який виникає при обговоренні цієї теми. Сподівалася на дорослість обох сторін, але інколи ці старання призводять до того, що ти описав у своїх рядках, - додала вона.

Зрештою, Узелков опублікував свій пост, де поділився, що закоханий, а згадують його ті, «кому важко жити», ймовірно, натякаючи на колишню дружину та дітей:

- Кохання є, всі інші, кому важко жити, просто зрозумійте, що ви ніхто. Але дякую, що ви є. Тому що я важливіший у вашому житті, ніж ваше оточення. Раз ви мене постійно згадуєте.