Зіркові розставання: У Сеітаблаєва не співпали погляди на життя, а Цимбалару обрала себе

Пари не змогли подолати сімейні кризи і розійшлися.

Instagram.com/nastya_tsymbalaru/

Багато зіркових пар вже не соромляться розповідати, що у них, як і в будь-якій родині, бувають кризові моменти. Комусь із них вдається заново вибудувати спільне життя, комусь, на жаль, ні.

У червні про розлучення з чоловіком, кінопродюсером Євгеном Третяком, повідомила Анна Сагайдачна, хоча рішення розійтися вона прийняла ще минулого року. Акторка лише зазначила, що життя продовжується, а їхній син – це їхній звʼязок назавжди.

Чому зруйнувалися стосунки відомих зіркових пар – в історіях Коротко про.

Ахтем Сеітаблаєв і Мар’яна Боцвинюк

51-річний Ахтем Сеітаблаєв розійшовся з молодшою на 20 років обраницею Мар'яною Боцвинюк, якій він освідчився минулого року.

- Вона людина молода. У неї все життя попереду. Так буває в житті дорослих людей. Все ж таки при всьому бажанні знайти спільну мову - вона не знайшлася. Буває, нічого страшного, - зізнався режисер у коментарі програмі «Ранок у великому місті».

На початку літа Сеітаблаєв скасував весілля та розповідав, що вони з Мар’яною переживають складний період відносин. За його словами, кожен з них має певні переконання та погляди на життя, які далеко не завжди сходяться.

- Я став нетерпимішим. Можливо, нема чим вихвалятися в цьому сенсі. Але як є. Чи я закоханий? Так, у свою професію, - коментував режисер програмі ЖВЛ.

Світлана Гордієнко та Максим Девізоров

Світлана Гордієнко та Максим Девізоров розлучилися після двох років шлюбу. Гордієнко зізналася в інстаграмі, що довго не говорила про це, бо вважала, що «не на часі». Акторка зазначила, що однією з причин розставання, можливо, є її високі вимоги до поняття «сім’я».

- У мене вперше у житті щось не вийшло. Все виходило завжди. Рано чи пізно. Я завжди отримувала те, що спочатку обговорила, запланувала, захотіла. А сім'я у мене не вийшла. Можливо, тому що я егоїстична, жорстока, нетерпляча. Можливо, просто тому, що у мене дуже високі вимоги до поняття «сім’я». Можливо, я просто хвора, і мені потрібен лікар. Але я не хочу і не вмію вдавати з себе ту, ким я не є. Я більше не дружина воїна, не частина гарної казки, яку хотілося б закінчити «і жили вони довго та щасливо». Але ні. Не жили. Ніскільки. Тому іноді я навіть не усвідомлювала, чи втрачаю щось. Я дозволяю собі хотіти змін усередині свого світу. Бо я знаю, що все, за що я берусь, у мене повинно виходити. Якщо не виходить, то сталася помилка. Добре, що я вмію їх бачити і не боюсь визнавати. А в результаті - все міняти , - розповіла Світлана.

Гордієнко додала, що вдячна Девізорову за пройдений шлях:
 
- Я вдячна своєму досвіду, вдячна цьому шляху і тому, що у мене є багато наснаги і сили боротися за своє щастя. Давно вже ми не сім'я. Чи були нею? Питання залишу відкритим. Просто для того, щоб залишилося місце для меланхолії. Головні інсайти цієї історії? Скажу мовою, зрозумілою мені. Починаючи працювати над історією, обов'язково обговоріть із партнером жанр, у якому ви існуєте. Можна нічого не робити та подивитися, що воно буде. Відповідь: все зникне.

Максим Девізоров вступив до ЗСУ з початку повномасштабної війни. В інтерв’ю Коротко про у листопаді минулого року Гордієнко розповідала, що була у повному відчаї, коли Максим повідомив їй, що йде на фронт. Акторка зізнавалася, що бачитися їм вдавалося вкрай рідко, переживала пара й кризи, адже бути дружиною військового – це не проста ноша:

- У нас були кризи. Тому хочу сказати всім, хто знаходиться в таких же обставинах, що це нормально. Страшно, коли ви збайдужіли одне до одного. У нас, на щастя, такого немає, тому кожну кризу можна пережити.1 листопада (2023 року. – Авт.) було два роки, як ми разом. Одружені ми півтора року, і стільки ж триває повномасштабна війна. До цього я жила в Лондоні. Тобто ми й не були разом достатньо часу. Тим не менш, стараємося долати всі випробування. Коли бачимося, намагаємося бути щасливими.

Анастасія Цимбалару та Григорій Бакланов

У березні після двох років шлюбу та десяти років стосунків розійшлися Анастасія Цимбалару та Григорій Бакланов. Актори зізнаються, що лишилися в гарних дружніх стосунках.

- Знаючи нашу історію, ви б назвали нас акторським подружжям, які спочатку сварилися, потім проводили репетиції важливих професійних сцен на кухні, грали, сміялись, а потім завжди були разом…Були? Так! Ми стали пазлами за 10 років, які доповнювали картинки одне одного, мали цілісність, мету, інтерес. Тепер пазлів стане двоє. Дві картини. Дві нові історії, - повідомили вони у спільному дописі в інстаграмі.

Конкретну причину такого кроку Цимбалару не називає, каже, що нині є проблеми набагато важливіші, ніж чергове розлучення зіркової пари. Та в коментарі ЖВЛ акторка поділилася, що зараз насолоджується своїм життям:

- У будь-якій ситуації потрібно обирати себе, як би незручно це не було для інших. Тому що зараз на вагу золота кожен день, і ти не можеш проґавити своє життя. Якщо тобі дається можливість жити сьогодні та радіти, потрібно проводити кожен день з користю та обираючи себе.

Бакланов коментувати особисте життя теж не вважає за потрібне.

- Це наше особисте життя. І воно залишається особистим. Я не втратив близьку людину. Вона є. Вона жива, дякувати Богу, все добре. Просто такий період, і життя йде, я рухаюся далі. Я нічого не втратив. Це шлях. Все нормально, ми дружимо, - розповів він проєкту СК «Лайф». 

Рік тому Цимбалару в інтерв’ю Коротко про розповідала, як війна вплинула на їхні стосунки:

- Ми разом, ми опора та підтримка одне одному, ми найкращі друзі та завжди можемо розраховувати одне на одного. Звичайно, за цей рік були і емоційні гойдалки, і тяжкі періоди «а що далі?», але майже за 9 років наших стосунків ми переживали усяке, і війна стане черговим випробуванням, з якого ми вийдемо переможцями. А головне - разом!

Санта Дімопулос та Ігор Кучеренко

У квітні про розлучення з Ігорем Кучеренком оголосила й Санта Дімопулос. Артистка пояснила, що вони лишаються справжніми друзями, однак не можуть далі рухатися разом.

- Наша красива історія в 11 років добігла кінця. Без драми, без потрясінь та без образ. Ми залишаємося рідними людьми, батьками та справжніми друзями. На жаль, незважаючи на відданість та любов одне до одного, ми не змогли зберегти можливість рухатися далі разом. І це нелегко було сприйняти, незважаючи на те, що це був свідомий вибір. Я вдячна за неймовірну дочку, безумовну любов, сім'ю, підтримку, безцінні моменти та всю прекрасну частину спільного шляху. Це буде назавжди величезною цінністю для мене, - повідомила Санта.

Відповідаючи на запитання підписників, чи могла бути причиною розлучення зрада, Дімопулос зізналася, що зради вона у своєму житті не переживала, а також наголосила, що якби вона хотіла жити з Ігорем, то вони б і не розлучалися.

Артистка поділилася й висновками, які зробила для себе після розриву стосунків:

- Не будувати ілюзій, нічого не очікувати, надіятися на себе, розвиватися, не йти на компроміси там, де лежать інтереси вашої душі, тримати стан і гармонію. Лише так даються ресурси та можливості.