Зіркові сварки: KOLA назвала шоу-бізнес «дном», а Яремчук відповіла за «специфічну сестру»

Іноді публічності у шоубізнесових відносинах не уникнути.

Instagram.com/tanya_kizenko_photo/

Є таке гарне прислів’я: залізо іржа з'їдає, а заздрий від заздрощів погибає. Щось подібне час від часу стається і в нашому шоу-бізнесі.

Як артисти публічно з’ясовують стосунки між собою – у добірці Коротко про.

Соловій каже, що не хотіла дуету з Пивоваровим

Христина Соловій неоднозначно висловилася про співпрацю з Артемом Пивоваровим. В ефірі «Нашого радіо» ведучий поцікавився у співачки, чи хотіла б вона записати спільний трек з Пивоваровим, на що вона відповіла, що в них уже є спільна композиція. Минулого року Артем та Христина випустили романтичний кліп на пісню «Мова вітру», який став саундтреком до мультфільму «Мавка. Лісова пісня». Та, за словами Соловій, ця пісня була створена не за її бажанням.

- Я вже записала з ним фіт, але це було не зовсім моїм бажанням, тому що це була вимога продюсерів мультфільму «Мавка. Лісова пісня». А до Артема є багато запитань, - прокоментувала артистка.

У відповідь Артем Пивоваров записав своє відео, де «подякував» за всі хейтерські коментарі, в тому числі й ЗМІ, які виривають його фрази з контексту та розганяють у мережі хейтерські дописи.

- Рубрика «Вам видніше» виходить на новий левел, - говорить співак. - Цей тиран маніпулює людьми. Він змушує записувати із собою дуети, він змушує людей співати. Він змушує людей танцювати. Він змушує військових записувати відео подяки й взагалі хайпує на війні. Хто заборонить цього тирана і чому ви його слухаєте? Люди, схаменіться! Знову напишете, що я віджартувався.

У коментарях під відео Пивоваров зазначив, що не претендує на те, щоб його «прикладали до рани», не надягає на себе маски і не намагається всім подобатися:

- Дякую тим, хто відчуває мою музику і мої вібрації. Завдяки вам я продовжую палати і світити.

У свою чергу Оля Полякова порадила Пивоварову не витрачати свій час на такі дурниці:

- Боже! Дорогий мій! Не витрачай час на фігню! Цього всього немає! Ти - талант, твоя праця феєрична, допомога дієва, всі це знають, а собаки ідуть! Люблю.

KOLA заявила, що колеги «атакували» її новий кліп

KOLA заявила, що її нова пісня «Цілуй» не може потрапити у тренди YouTube через скарги на замовлення співаків-колег. Співачка зазначила, що здогадується, хто може це робити, однак називати імена не стала.

- Ох же ж жаба душить, що наша команда просто гарно робить свою справу та живе проєктом. Ох же ж давить жаба, щоб не дай боже перекрили ми когось собою. Люди ще й досі не розуміють, що всім вистачить місця. Який колгосп! Як не по-сучасному! Яка слабкість! Різні жаби вкладають гроші задля того, щоб забанити наш кліп як тільки можна, бо не дай боже ми попадемо в тренди або будуть перегляди. Наша команда просто дивується тому, що ми настільки когось бісимо, що в когось підгорає, це жахливо, – поділилася співачка.

Артистка додала, що ця людина навіть намагалася бути у дружніх стосунках із нею, але не витримала банальної конкуренції: 

- Це наш названий шоу-бізнес - це таке дно! Це розчарування. Я і вся моя команда навіть не знали, наскільки це все пронизано заздрістю. Це просто жах. Заздрість від колег, від тих, хто тобі усміхається в обличчя... Я більше не вірю в дружбу, яку ви демонструєте, - це все брехня. Одні зливають інших, як тільки ти досягнеш чогось, тебе готові спалити. Та пішли ви нахер! Музика взагалі не про це. Ви реально тупі, якщо ви так мислите. І карма чекати не буде, повірте. Ви тварюки, Бог все бачить! Ми знаємо, хто це. Єдине - залишається знайти докази.

Підтримала KOLA Ірина Білик, опублікувавши в інстаграмі допис, і закликала своїх підписників слухати її пісню:

- Дізналася, що молодій талановитій співачці заважають випустити новий кліп за допомогою всіляких ботів, страйків тощо. За 35 років своєї кар’єри я неодноразово стикалася з такими ситуаціями. Кожен реліз - це величезна праця та енергія, вкладені у створення чогось прекрасного. І коли замість визнання зустрічаєш перешкоди, це дуже боляче.

alyona alyona запропонувала Фаріон «помірятися цицьками»

alyona alyona, коментуючи слова мовознавиці Ірини Фаріон щодо їхніх з Jerry Heil псевдонімів, віджартувалася, що вони «можуть помірятися цицьками».

- Відповідати цькуванням на цькування чи критикою на критику - це сіяння негативу. Підійти і сказати: «Чому Ірина, а не Ярина? Чого я Альона, а не Олена?» - відповіла співачка на прессконференції журналістам.

А потім з гумором додала: «Можемо помірятись цицьками, у мене більші».

У лютому Фаріон різко висловилася про співачок через їхні сценічні імена. Вона назвала артисток «двома баберами з гібридним виттям».

- Я категорично не сприймаю тих двох, яких відправили на «Євробачення». Я не цікавлюся тим конкурсом, але коли мені лізе в стрічку мого фейсбука якась дивна ідентифікація - alyona alyona. А потім з’ясовується, що вона Альона Аль-Каїда (співачка колись випускала пісні під псевдонімом Альона Аль-Каїда. – Авт.). А друга - я взагалі не знаю, що це за назва. Це просто фінал! Що з ними є? Вони гібриди? Вони звідки? Альона приїхала з Саратова? Вона з Тули приїхала? Вона з Петербурга, з Москви, якщо вона Альона? Та це ідентифікатор, власне ім’я - це ідентифікатор. А та звідки приїхала? З Великобританії? З США? Та це ганебисько на цілий світ! – сказала Фаріон в інтерв’ю радіоведучій Ірині Герс

Хостікоєв і Сумська – кожен залишився при своїй думці

Актор В’ячеслав Хостікоєв, син Наталії Сумської та Анатолія Хостікоєва, зізнався, що так і не знайшов спільної мови з тіткою Ольгою Сумською.

- Якщо у майбутньому ми зможемо дійти миру і порозумітися, було б непогано. Мені вже це так не болить, бо я це прийняв, воно так і має бути. Не чуємо одне одного і не хочемо розуміти. Кожен залишився при своїй думці. Ніхто нічого не дивився, як воно є насправді. Тому, гадаю, хай воно залишається все так, як є, - розповів актор в інтерв’ю «Сніданку з 1+1». 

Раніше в інтерв’ю YouTube-проєкту Rostyslove Production В’ячеслав висловився про стосунки зі своєю двоюрідною сестрою Антоніною Паперною (старша донька Сумської), яка живе у Москві і мовчить про війну в Україні. До цього інтерв’ю ведучий Ростислав Калацинський зробив такий допис: «Хостікоєв про доньку Ольги Сумської: в Москві заробляє криваві рублі, на похорон бабусі не зреагувала».

Ольга Сумська різко відреагувала на такі слова в сторіз інстаграму, назвавши чи то племінника, чи то інтерв’юера «огидною потворою»:

«Огидна потворо! Ми ховали бабусю вчотирьох під бомбами 1 березня 2022 року. Я, Віталій, Аня і Тоня на прямому зв'язку! З родини В'ячеслава нікого не було, навіщо ви брешете?»

Сам Хостікоєв в інтерв'ю не заперечував, що його сім'ї не було на прощанні, і говорив, що Ольга Сумська все зробила для того, аби організувати похорон. В коментарі ЖВЛ Хостікоєв пояснив таку реакцію тітки тим, що вона, ймовірно, не слухала всього інтерв'ю, а коментар зробила із заголовка, який її образив:

- Звичайно, для Олі цей заголовок був неприємний. Прекрасно її розумію. Їй зараз важко. Але я ні на кого не нападав. Я її люблю і підтримую, і Тоню теж дуже люблю. Найбільше за все хочу її побачити. Оля - прекрасна і талановита людина. Я їй дякував за те, що саме їй вдалося поховати бабусю. Тому що ніхто не мав можливості приїхати, тому що на вулиці вбивали людей.

Марія Яремчук відповіла брату за «специфічну сестру»

Співачка Марія Яремчук обурилась, що лікарі злили пресі інформацію про народження її сина. Також артистка спростувала чутки, які ширилися мережею, що батьком первістка є Олександр Пономарьов, з яким вона раніше співпрацювала.

- Мало того що Чернівецький перинатальний центр тупо злив пресі інформацію про народження моєї дитини, час, стать та навіть ім'я, що є, між іншим, лікарською таємницею та розповсюдженням конфіденційної інформації. Так виявилось, що батько моєї дитини - Олександр Пономарьов з якогось перепугу. Завдяки ствердним заголовкам навіть сусіди тепер нежартівливо питають: «А де Саша, це правда?» Аж незручно перед жінкою Саші, що вже говорити про те, як це читати батькові мого сина, - заявила Яремчук в сторіз інстаграму.

Звернулася Марія і до свого зведеного брата Дмитра Яремчука, який коментував її особисте життя, хоча вони ніколи не спілкувалися.

- Думала я, ладно, хай собі пишуть. Але тут об'явився мій зведений брат Дмитро, якого я за все своє життя бачила разів 15 максимум, і пожалівся пресі, що я така погана «специфічна сестра», не відповіла йому у вайбері (я навіть не бачила, бо вайбером майже не користуюся), і, бачте, не привітала його, коли в нього народжувалися діти. Звідки я могла знати, Дімо? Ми не спілкувалися ніколи. Чувак роки забирав все роялті з татових пісень, мені ні копійки не перепадало, а тепер я йому ще й винна.

Наостанок артистка попросила поважати її особисті кордони та не розповсюджувати чутки. Марія Яремчук – донька Назарія Яремчука від другого шлюбу. У співачки є два зведені брати від першого шлюбу Яремчука - Дмитро та Назарій.

У 2018 році артистка пішла зі сцени та припинила будь-яку комунікацію у соціальних мережах. У 2023-му Марія Яремчук разом з репером OTOY та співачкою Златою Дзюнькою виступила у другому півфіналі «Євробачення-2023» у Ліверпулі. Опісля презентувала першу після п’ятирічної паузи пісню «Щит і меч». А 8 серпня виходить документальний фільм «Яремчук: Незрівнянний світ краси», ініціаторкою та виконавчою продюсеркою якого є Марія Яремчук.