Мріяли – зробили: Сопонару з «Жіночого Кварталу» - свій проєкт, а Шоптенко стала на лижі

Знаменитості доводять, що фраза «це не для мене» більше не актуальна.

Instagram.com/irinasoponaru/

Зараз ми тільки й чуємо, що не варто відкладати життя на потім. І зірки на власному прикладі показують, що час зробити те, про що ви давно мріяли.

Яна Глущенко обрізала чубчик

Яна Глущенко зробила каре з чубчиком. Акторка «Дизель Шоу» зізнається, що давно цього хотіла, проте на такі експерименти не наважувалася.

- Давно хотіла це зробити, але ніяк не могла наважитися. І що вам сказати, чи задоволена я? Не знаю! Просто стала якоюсь іншою, але ще не можу до себе нової звикнути. Мій чоловік давно вже просив чубчика, але коли я його зробила, він на ніч мені каже: «Нічка іде, волоссячко росте». Як-то кажуть, «не зуби, відросте», - поділилася своїми враження Яна Глущенко зі своїми підписниками в Інстаграм.

Юлія Зорій озвучила мультик

Телеведуча, психолог Юлія Зорій мріяла попрацювати над озвучкою фільму і, зрештою, подарувала свій голос місіс Прімм у сімейному мюзиклі «Мій домашній крокодил». Історія про крокодила на ім’я Ліл, який обожнює співати та живе серед людей, вийшла у жовтні минулого року. Це дебют Юлії у дубляжі.

- Давно мріяла цьому повчитися, але все відкладала. І хто би міг подумати, що це станеться саме зараз, коли інших думок, окрім цієї клятої війни, ніби і нема, - каже Зорій. - Навчання дубляжу і кастинги допомагали мені відволіктися і переключитися від новин про війну, від роботи, психологічних консультацій, волонтерства, це своєрідний рятівний жилет. Тому я завжди і кажу, що нам важливо зараз знаходити щось для себе, щоб переключатися, відновлювати сили, енергію. Жити. Тут і зараз. Допомагати. Тут і зараз. Мріяти. Тут і зараз. Вірити. Тут і зараз. Не відкладати життя на потім.

Перед кастингами, щоб не обмежуватися лише бажанням, телеведуча навіть закінчила курси актора дубляжу.

- Для мене дубляж – це можливість спробувати себе в новому амплуа, кинути собі виклик та зробити щось інакше, ніж досі, - пояснює вона. - А ще це так круто, коли перевтілюєшся у свого героя і ніби проживаєш маленьке життя разом з ним.

Олена Шоптенко тепер мріє опанувати сноуборд

Хореограф, переможниця «Танців з зірками», чемпіонка світу з бальних танців Олена Шоптенко мріяла навчитися кататися на лижах, та через професію не наважувалася на цей крок.

- Мені з дитинства постійно казали «берегти ноги», то ж тільки в свої 35 я наважилася вперше стати на лижі. Це сміливо, враховуючи, що всі сенситивні періоди вже давно як завершилися. Це один з тих страхів, які я автоматично забрала з собою у доросле життя і думаю, що навіть передала би своєму синові. Але позбавлятись своїх «це не для мене» тепер стало набагато простіше через розуміння, що часу на те, щоб «відкласти», може і не бути. Всі українці за одну ніч здобули це усвідомлення, - зізналася Шоптенко.

Ставши на лижі, Олена вже думає про те, щоб опанувати і борд. То ж хореограф радить усім робити те, про що ви мрієте:

- Запишіться на танці, вивчіть мову, малюйте, спробуйте бокс чи будь-що інше, про що завжди мріяли. Поки ваше хочу та можу співпадає, все інше не має вам заважати.

Ірина Сопонару випускає проєкт «Передай Зеленському»

Зірка «Жіночого Кварталу» та серіалу «Одного разу під Полтавою» Ірина Сопонару давно мріяла про власний YouTube-канал, але через велику зайнятість у телешоу часу на власні мрії бракувало. Тепер же у Ірини є YouTube-канал «Сопонару TV», де виходить проєкт «Передай Зеленському».

- Чому така назва? Справа в тому, коли Володимир Олександрович став президентом, мені досить часто в дірект почали прилітати повідомлення типу «передай Зеленському, що на бульварі Шевченка немає гарячої води» або «передай Зеленському, що у Волосянці в школі дах протікає», - пояснює Сопонару.

Герої освітньо-розважального проєкту акторки – діти.

- На жаль, наші діти були змушені досить швидко подорослішати. Саме тому я вирішила їм задати дорослі питання. І саме в них я хочу дізнатися, а що вони хочуть передати Зеленському, - додала Сопонару.

Міша Кацурін зняв тревел-блог про їжу Києва

Ресторатор Міша Кацурін та тревел-блогер Антон Птушкін запустили спільне фуд-тревел-шоу ще наприкінці 2021 року. Перший випуск проєкту зняли в Бейруті. Як розповідав Птушкін, кожен з них робить своє: Міша дегустує їжу, адже розуміється на гастрономічних «скарбах», а він – знімає, бо в їжі нічого не тямить, та інколи влазить у кадр.

У жовтні минулого року хлопці почали гастрономічно досліджувати Україну, і перший випуск зробили про їжу Києва. Кацурін каже, що це була його мрія.

- Я дуже давно мріяв розповісти про Київ, бо страшенно захоплююся містом. Для мене Київ - нереально гастрономічне місце світового рівня, - пояснює Кацурін. - Я дуже пишаюся Києвом і мрію, щоб гастротури до столиці стали одним із улюблених видів дозвілля для українців, щоб після війни іноземці вишиковувалися у черги куштувати наші смаколики, а потім розносили по світу чутки про дивовижну Україну.

Під випуском тревел-шоу Міша опублікував ще й власний гід по київським закладам, який можна взяти на замітку, гуляючи столицею. Подібний гастрономічний гід Птушкін і Кацурін зробили вже і про їжу Львова.