Новий рік на ТБ: концерт «Єдиного Кварталу», святковий ефір у марафоні та кіно

Що подивитися у ніч з 31 грудня на 1 січня по телевізору.

1+1

Цьогоріч у новорічній телепрограмі, зрозуміло, не буде великих музичних телешоу, як було зазвичай. З новинок – лише святковий концерт «Єдиного Кварталу», де ми побачимо акторів «Вечірнього Кварталу» та «Жіночого Кварталу». І – українські та голлівудські фільми минулих років. Проте кожен може обрати собі щось до смаку та святкового настрою у новорічну ніч.

1+1 Україна: «Новорічний Вечірній Квартал»

Спеціальний новорічний ефір «Сніданку з 1+1» на каналі 1+1 Україна 31 грудня триватиме три години - з 8.00 до 11.00. Він буде присвячений зв’язку із рідними – цінності, яка стала ключовою для кожного українця цього року. Глядачам покажуть історії пошуку близьких, об’єднання родин та героїчних подвигів українців.

Зіркові гості ефіру Віра Кекелія та гурт Kozak System завітають у гості до студії  зі своїми музичними номерами. А відомий композитор та піаніст-віртуоз Євген Хмара супроводжуватиме весь ефір музично.

Спеціальними запрошеними гостями стануть Олексій Арестович, Віталій Кім і Юлія Паєвська з позивним «Тайра». Ну а новорічну страву всі зможуть приготувати під керівництвом Руслана Сенічкіна.

О 21.00 – святковий концерт «Новорічного Вечірнього Кварталу», на якому об’єдналися актори «Вечірнього Кварталу» та «Жіночого Кварталу».

Актори «Вечірнього Кварталу» перевтілюватимуться у героїв нашого часу. Останні півроку всі цитують прогнози та передбачення очільника української розвідки Кирила Буданова. Але Новий рік – це таке свято, коли навіть Буданов стає звичайним чоловіком та татком, і перевдягається вдома у Святого Миколая, щоби привітати свого сина зі святами. Чи вдасться очільнику розвідки, у якого перевтілиться Юрій Великий, здивувати свого сина – дивіться вже у новорічну ніч.

Запрошеним актором «Новорічного Вечірнього Кварталу» стане народний артист України Станіслав Боклан. У своєму монолозі він запропонує українцям пофантазувати і уявити, «яким чудовим може бути світ без русні».

Не обійдеться святковий «Вечірній Квартал» і без військово-любовних номерів. Тетяна Песик та Валентин Міхієнко покажуть мініатюру про те, як військовослужбовець вперше за ці місяці війни прийшов на ротацію додому, а дружина замість теплої зустрічі влаштувала йому сцени ревнощів.

Також на глядачів очікують музичні виступи ROXOLANA, Артема Пивоварова, гурту «Антитіла» та Тіни Кароль.

31 грудня о 18.00 ТСН від каналу 1+1 розпочне своє мовлення у національному марафоні «Єдині новини». На українців чекає спеціальний новорічний випуск новин, який у прямому ефірі пройде із двох студій. Виїзна студія традиційно мовитиме із Софійської площі. Працюватиме у прямому ефірі і студія ТСН, куди завітають гості. Ведучі святкового ефіру - Алла Мазур, Наталя Мосейчук, Марічка Падалко, Соломія Вітвіцька, Святослав Гринчук, Наталя Островська.

Новий канал: кіно та мультики для всієї родини

31 грудня і 1 січня на Новому каналі – кіно та мультики для всієї родини. Починаючи з 10.45 дивіться три частини мультфільму «Монстри на канікулах», з 15.50 - дві частини «Крижаного серця», з 19.35 – дві частини «Чаклунки» з Анджеліною Джолі в ролі Малефісенти. Рівно опівночі виходить спецпроект «Співай по-новому» - в ньому ми почуємо 14 пісень, які стали важливими для нас за цей рік, а також привітання зі святами від відомих українських артистів. Далі в ефірі – «Красуня та чудовисько» з Еммою Вотсон. Зранку 1 січня дивимося повтори «Крижаного серця» та «Чаклунки», о 19.00 – «Піратів Карибського моря» і о 22.00 – «Джона Картера: між двох світів».

ICTV2: «Поліцейська академія» та «Дільничний з ДВРЗ. Операція Новий рік»

Основну частину ефірного часу 31 грудня телеканал ICTV2 відвів для показу комедій. З 14.35 - шість частин «Поліцейської академії», показ яких перерветься включенням марафону «Єдині новини» із останніми новинами о 18.45. О 23.45 на ICTV2 - традиційне новорічне привітання президента України Володимира Зеленського. 

Одразу після опівночі в ефірі вийде «Дільничний з ДВРЗ. Операція Новий рік» – комедійний фільм для всієї сім’ї з Вʼячеславом Довженком у головній ролі. Опісля можна подивитися всі серії пригодницької комедії «Козаки. Абсолютно брехлива історія».

1 січня нового року з 8.45 на ICTV2 - фільм «Нереальний КОПець» з перервою на ефір національного марафону о 9.00.

Далі буде повтор комедії про пригоди дільничного в новорічну ніч, показ якої триватиме до 13.00.

У праймі канал покаже чотири частини культової саги «Парк Юрського періоду» режисера Стівена Спілберга.

О 18.45 в ефірі - національний марафон, а опісля - голівудські кіінострічки. 

ТЕТ: усі частини «Льодовикового періоду»

На каналі ТЕТ із 12.30 – всі частини «Льодовикового періоду».

З 21.00 - святковий концерт «Новорічного Вечірнього Кварталу».

У перші хвилини 2023 року – музичний різдвяний проєкт «Ти не один». Українські артисти, військовослужбовці, волонтери, діячі культури, представники ДСНС та інших служб зібралися разом, щоб поділитися своїми різдвяними традиціями та дитячими спогадами. Також на глядачів чекає багато музики від наших виконавців, несподівані дуети та автентичні різдвяні колядки у сучасній музичній обробці.

СТБ: «Коли ми вдома» та «Брюс Всемогутній»

На СТБ 31 грудня з 13.00 і до 17.00 - сімейний скетчком «Коли ми вдома. Разом до перемоги».

Далі – «Хроніки Нарнії: Лев, чаклунка та чарівна шафа» і «Хроніки Нарнії: Принц Каспіан».

Ну а зустрічати Новий рік канал пропонує під фільм «Брюс Всемогутній» з Джимом Керрі, Морганом Фріменом та Дженніфер Еністон.