День сина: як виросли і чим займаються нащадки Осадчої, Пелиха, Шурова, Пономарьова

Хлопці ростуть достойними своїх батьків.

Instagram.com/kosadcha/

Останні роки 22 листопада усі соцмережі вибухають привітаннями з Днем сина. І хоча ця дата не є офіційною, але чим не привід подивитися, яке покоління росте в зіркових родинах. 

Іван Пелих

Сину продюсерки Олександри Лозинської та Ігоря Пелиха, який загинув в аварії у 2009-му, Івану, 20 років. До повномасштабної війни хлопець працював оператором, а нині воює у 1-й інтернаціональній роті спеціального призначення на Донбасі.

Спочатку Іван прийшов до 112-бригади ТРО, бо їм потрібні були люди з дронами.

- Думаю - супер, піду. Стріляти з автомата я не вмію, а керувати дроном вмію. Прийшов на їхню базу (на телефон, ясно, ніхто не відповідав) і кажу, що хочу приєднатись. Питають: «Бойовий досвід є?» - «Нема» - «Строчку служив?» - «Ні» - «Все, гуляй». Тоді кажу: «А я з дроном» - «Ага, тобі сюди». Так я потрапив спочатку в ТРО, де ми з кінця лютого до середини березня каталися по Києву та шукали ДРГ, потім по області трохи допомагали бригадам, - розповів Іван Пелих в інтерв’ю виданню «Український тиждень».

У квітні Іван пройшов навчання з британською морською піхотою.

- Там познайомився з «Індією» - моїм майбутнім командиром роти, - продовжує він. - Згодом всі, хто пройшов навчання, могли перейти в бригаду спецпризначення. Відповідаю за все, що пов’язане з дронами, в складі роти (але по факту на рівні батальйону). Донедавна відповідав саме за польоти, але тепер ми працюємо над тим, щоб у нас був ще антидроновий напрямок з антидроновою рушницею, на яку ми зібрали кошти. Щоб чужі дрони до нас не літали.

У своїх постах в Інстаграмі Іван пише, що війна зовсім не романтична, як це часом здається з постів у соцмережах, і кожна новина про успішно звільнене село під час контрнаступу насправді дається ціною, яку, поки не побудеш на передовій, напевно, ніколи і не усвідомиш.

- І навіть коли на пару днів вибираєшся в «цивілізацію», розумієш, що ти вже не такий, яким звідси їхав, - зізнається він.

Ілля Поліщук

Старшому сину Каті Осадчої, Іллі Поліщуку, 28 вересня виповнилося 20.

- Ілюшо, ти все ще вчиш мене бути дорослою, хоча вже дорослий і сам. Коли ти народився, я була молодшою за тебе зараз. Я неймовірно вдячна долі за тебе, - привітала сина зіркова мама у соцмережах.

Раніше телеведуча розповідала, що Ілля вивчає IT і вже боронить країну на цьому фронті.

Минулого року хлопець закінчив Київську міжнародну школу та вступив до Мерілендського університету у США, де нині живе та навчається.

Веніамін Огір

Сину Тіни Кароль, Веніаміну Огіру, 18 листопада виповнилося 14. Хлопець навчається у Великій Британії у Repton Preparatory School та живе в українській родині.

Влітку Тіна розповідала, що Веніамін склав іспити з англійської та французької мов, біології, математики, хімії, фізики, історії, географії та фізкультури, і всі - на відмінно, та перейшов у старшу школу.

У березні син співачки прилітав до неї в Польщу, де вона проводила благочинні заходи. У Варшаві хлопець зустрічав на вокзалі українських біженців та пригощав дітей солодощами, які купив на заощаджені кишенькові гроші. За словами Кароль, Веніамін також брав участь у акції зі збору коштів для українських біженців. В Англії він танцював гопак в українському культурному центрі, де було зібрано три тисячі фунтів стерлінгів.

Роберт Узелков

Сину Марини Боржемської та В’ячеслава Узелкова, Роберту, 13. Фітнес-тренерка та телеведуча зізнається, що часто задається питанням: як син встиг так непомітно подорослішати?

- Моя любов, моя опора та мій сенс життя. Ти завжди відрізнявся особливою дорослістю, розумом, відповідальністю, чутливістю до людей та різних ситуацій. З тобою легко крокувати по життю абсолютно у всьому. Кудись їхати, вирішувати, відчувати, пізнавати, щось робити, досягати. І це все у тобі так природно, наче ти з цим народився, - говорить Марина.

Боржемська зізнається, що дуже пишається, яким росте її син, і називає його своїм найкращим другом.

Лев Шуров

Сину Дмитра Шурова, Леву, 18. Хлопець навчається на філософському факультеті Київського національного університету ім. Тараса Шевченка та займається музикою. Кілька років тому музикант розповідав, що у сина є рок-група та що Лев уже записав два сольних альбоми. Однак тоді хлопець не хотів, щоб зірковий тато розповідав про нього в інтерв’ю.

- Я не люблю камери. Мій син, напрочуд обдарована людина, теж зовсім не тяжіє до того, щоб знімати щось, викладати, залучати аудиторію. Для нас обох зміст важливіший за форму, і ми обидва не вміємо красиво упаковувати цукерку, - розповідав Дмитро Шуров в інтерв’ю «КП в Україні».

Олександр Пономарьов

Синові Олександра Пономарьова, Олександрові, 15 років. Співак розповідав, що дуже любить брати у свої подорожі сина, адже він - його найкращий компаньйон.

- Ми спілкуємося з ним про все, окрім дівчат, тому що він це від мене приховує. А так про все: технології, комп'ютер, Ютюб, біткоїн, Ілона Маска... Він у мене дуже технічно заряджений хлопець, - зізнавався Пономарьов минулого року в інтерв’ю ЖВЛ.

До речі, саме Пономарьов-молодший підбив батька на те, щоб активно вести Ютюб-канал та інші соцмережі і так розширити коло фанатів.