Патріотичні тату: у доньки Кравець – тризуб, у Салема - вишиванка, у Кошового – слова з пісні Скрябіна

Зірки наносять на тіло українські кольори та символи.

Instagram.com/maarriill/

Патріотичні тату набирають все більшої популярності. Зірки – теж в тренді і наносять на своє тіло малюнки в національних кольорах або ж знакові цитати.

Марія Кравець

Донька акторки Студії «Квартал 95» Олени Кравець «українізувала» своє тату: 19-річна Марія переробила напис «танцуй» на «танцюй». Крім того, дівчина зробила собі ще й нове татуювання у вигляді тризуба.

- За цей час змінилося багато чого, але любов та віра у ці два кольори (кольори українського прапору - жовтий та блакитний. – Авт.) на моєму дитячому обличчі з кожним роком ставали лише міцнішими. Зараз вони досягли максимального рівня, та не лише в мене, але й в громадян всієї України! Тепер і весь світ так само небайдужий до них. Весь світ з нами! Ми обов’язково переможемо! Україна єдина! Незалежна! Непереможна! Слава Україні! – поділилася вона.


Даніель Салем

Ресторатор, телеведучий Даніель Салем, який зараз захищає Україну на фронті, набив на грудях тату-вишиванку чорно-червоного кольору.

- Це моя нова броня. Ні одна куля не пройде. Клас! – зізнався Салем.

Володимир Дантес

Володимир Дантес зробив на руці татуювання, присвячене його рідному Харкову. Відтепер на тілі співака є цифри 057 та перші букви назви міста – «ха».

- Для тих, хто досі не зрозумів, що означають ці цифри. Це телефонний код Харкова! Це місто назавжди у моєму серці, - каже Дантес.

Артист народився у Харкові, там навчався у школі №36, закінчив Харківське музичне училище та Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут».

alyona alyona

Реперка має багато татуювань на тілі. Перше своє тату alyona alyona зробила, коли їй виповнилося 24 роки.

Тепер на її правій ключиці «оселився» червоно-чорний колосок, який переплітає синьо-жовта рослина.

Олена Мозгова

Олена Мозгова зробила собі тату-рукав. Продюсерка набила тризуб з мечем та квіти.

- Ми закінчили наш шедевр. Дякую Марті Тетеріній за талант, за терпіння, за втілення ідеї квітучої України, яка завжди готова до захисту! Квіти і тризуб з мечем – це саме те, що відчувала і дуже хотіла, це те, про що я мрію! І так буде! Перемога, відбудова і з часом, квітуча, щаслива, сильна і непереможна Україна! – зізналася Олена.

Також Мозгова додала, що це не останнє тату і в неї з майстринею ще великі плани.

Даша Квіткова

Блогерка Даша Квіткова має на тілі два патріотичні татуювання. Першим вона набила на зап’ясті скріпки патріотичного кольору у формі серця, з’єднані між собою. Друге татуювання – контури України жовтого кольору та слово «сильна» синім. Слово «сильна», як зізнається Даша, символізує, що ми сильний народ і сильна країна.

Євген та Ксенія Кошові

Актор Студії «Квартал 95» Євген Кошовий та його дружина Ксенія набили собі тату у липні в один день. Євген на одній руці набив слова з пісні Скрябіна «Коломийки» - «Той, хто любить Україну, має бути з нами». На іншій руці – «Був патріотом України ще до того, як це стало мейнстрімом».

Ксенія ж зробила татуювання на хребті. Напис зроблено розлогим почерком, то ж прочитати можна лише перші два слова - вільна і не зламана.