Раритетні фото та відео зірок: Сєдокова та Брежнєва показали себе брюнетками, а Осадча – якою була 19 років тому

Багатьох знаменитостей наразі просто не впізнати.

Instagram.com/annasedokova/

Ані Лорак у своєму інстаграмі вирішила підтримати всіх, чий життєвий шлях не був простим, і організувала флешмоб #СталаСильней. Ну і, звичайно, сама розповіла, як стикалася з труднощами.

«Були моменти, коли били по ногах, і здавалося, що ніхто не вірить у тебе і не підтримує, що увесь світ проти тебе. Але саме в такі моменти я розуміла, що ніхто не може вплинути на мій успіх, тільки я можу змінити свою долю. День за днем, долаючи труднощі, долаючи втому, долаючи емоційний тиск, я, не оглядаючись, йшла до своєї мети. У мене було величезне бажання, віра та завзятість. І тепер, через деякий час, я можу сказати: «Так, я стала сильнішою».

Свої слова Кароліна доповнила архівним відео 20-річної давнини.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від АНІ ЛОРАК (@anilorak)

Ми заглянули у фотоблоги інших знаменитостей та знайшли не менш цікаві кадри, на яких артистів просто не впізнати.

Ольга Сумська

Ольга Сумська згадала свої перші у житті зйомки у селі Яреськи Полтавської області. Народна артистка України поділилася фото зі зйомок у фільмі «Вечори на Хуторі поблизу Диканьки», що вийшов на екрани у 1983 році.

«Перша роль у кіно, милі серцю спогади... Я тоді зіграла Панночку, музу Гоголя та дочку Сотника практично без спроб. Привела мене до режисера Юрія Ткаченка, 16-річну дівчинку, яка щойно вступила до театрального, моя сестра Наталія, за що їй дуже вдячна», - зізналася Оля.

Акторка вважає, що на цьому знімку вона дуже схожа на свою молодшу доньку Ганну Борисюк.

Анна Сєдокова

Анна Сєдокова (див. головне фото) має відео, де вона проходить творче прослуховування під час вступу до театрального.

«Мені 16. Я вступаю до Театрального інституту. У мене чомусь чорне волосся, хоча ні, я пам'ятаю. Дуже намагалася бути красивою, купила фарбу в овочевому за рогом, і вона виявилася чорною. У мене щось із зубами і однозначно із бровами, загадковий макіяж гота. Але я щира дитина, яка мріє про велику сцену. Але де там, - розповідає свою історію Сєдокова. - "З ким ви готувалися?" - "Ні з ким". За кадром грубий голос чи то жінки, чи то чоловіка розповідає мені про наіграність і надмірність. Що це потрібно зчищати. Тож я вже такою була тоді. Але я просто дуже старалася. Іноді й справді надмірно».

Іспити артистка провалила. Точніше, всі екзаменатори поставили їй трійки - найнижчий бал, який дозволяв навчатися лише за гроші. Але грошей вона не мала.

«Пам'ятаю, як вся зарюмсана і невпевнена в собі, повністю промокла від дощу забирала документи з інституту, - продовжує Анна. - З цими документами я добігла до метро, я мала 10 хвилин на те, щоб подати документи до Університету культури.

«Я нездарна», «Я вигадала, що маю бути артисткою», «Тобі треба все кинути і нормальну професію здобути», «Ти нікчема» - все це було в моїй голові після трьох «трійок» на іспитах. Але я не здалася. Я не хотіла навчатись там, де треба відмовлятися від себе. Я забігла до університету і побачила зачинені двері, на яких було написано, що прийом документів закінчено. Я залишилася ні з чим...»

За словами співачки, це відео вона розмістила для того, щоб кожна дівчинка, яка сумнівається в собі чи у своїй зовнішності, з дивним волоссям чи зубами, знала: вона обов'язково розквітне і стане гарним сильним птахом. Якщо… не здаватиметься.

Світлана Тарабарова

Світлана Тарабарова запустила в Інстаграмі челендж #Солодкі 16 з нагоди виходу однойменного треку та показала себе у цьому віці.

«Люблю такі челенджі, вони нагадують нам, скільки всього цікавого вже сталося в нашому житті, а скільки ще буде, - вважає співачка. - Потрібно тільки зустрітися з подружками та включити на увесь голос наш божевільний саундтрек».

Фото зроблено на випускному, а поруч із співачкою – її подруги дитинства Леся та Віра. Як зізнається Світлана, їм разом є що згадати, але не все можна розповісти дітям.

Катя Осадча

Вітаючи старшого сина з 19-річчям, Катя Осадча опублікувала знімок, на якому і їй 19. І за цей час телеведуча майже не змінилася.

«Іллі – 19 (виповнилося 28 вересня. – Прим. авт.). Вперше святкуємо цей день за тисячі кілометрів один від одного, але це не заважає зробити цей день святковим. Ілля, ти моя гордість і найбільша у світі любов!» – зізналася вона.

На фото Іллі – півроку, тому Катя додала, що це не означає, що її вже час робити бабусею. Як зізнається телеведуча, їх молодший із Юрієм Горбуновим син, 3-місячний Данило, робить її молодшою, оскільки багатьох справ доводиться вчитися заново.

Віра Брежнєва

Віра Брежнєва показала своїм шанувальникам фотографії, які їй надіслала підписниця. Вони не дуже гарної якості, але розглянути на них Брежнєву можна. Знімки були зроблені у таборі «Щасливе дитинство», коли Віра тільки-но пофарбувала волосся в чорний колір.

«Я не пам'ятаю, скільки мені тут років, приблизно 15. Яка я тут класна – спортивна та стильна. Брала участь у всіх активностях у всіх дитячих таборах, де бувала», – зізналася Брежнєва.

Згодом ці фото Віра чомусь видалила.

Тіна Кароль

Фан-клуб Тіни Кароль опублікував в Інстаграмі фото 14-річної артистки, зроблене у 1999 році на фестивалі «Чорноморські ігри». Тоді Тіна виборола третє місце.

Як розповідала Тіна Кароль «КП" в Україні», «Чорноморські ігри» започаткували її кар'єру.
«У той момент, коли я плакала за лаштунками, мама суворо мені сказала: «Нема чого плакати, визначайся: або ти серйозно далі займаєшся музикою, або все кидаєш", - згадувала Тіна. - Я все зважила - і наступного року вирушила вступати до Київського музучилища...»

Маша Єфросініна

Кому-кому, а Маші Єфросініній почуття гумору не позичати. Так, телеведуча опублікувала на своїй сторінці в Інстаграмі їхнє із чоловіком Тимуром Хромаєвим фото 2007 року.

«Думаю почитати сьогодні Сані (син Маші та Тимура. – Прим. авт.) про Ніф-Ніфа та Наф-Нафа» - підписала Єфросініна під знімком.

Варто зізнатися, Маша завжди виглядала привабливо незалежно від цифри на вагах. Проте наразі телеведуча серйозно ставиться до свого раціону.

«Я точно знаю, що дієти – це зло, особливо короткочасні, – каже Єфросініна. - Я – за дисципліноване та раціональне ставлення до свого харчування».