Кіно до загсу довело: як закохувалися Катерина Тишкевич, Антоніна Хижняк, Наталка Денисенко і Тарас Цимбалюк

Зірки, які знайшли свою долю на знімальному майданчику.

Instagram Тишкевич

28 серпня актор Дмитро Сова одружився на актрисі Дарині Легейди через 10 місяців після знайомства. Пара познайомилася на зйомках в жовтні минулого року, а в грудні Діма зробив Даші.

"Обіцяю тримати за руку в будь-яких обставинах і бути за тебе. Обіцяю бути з тобою, бути твоєю, бути собою", - зізнається Даша чоловікові.

Ну а 31 серпня пішли під вінець зірка серіалу "Спійматі Кайдаша" і "Ніщо не трапляється двічі" Григорій Бакланов і "Папика-2" Анастасія Цимбалар.

"Ми організували все за два дні. Коли нам повідомили, що все-таки є два загальних вихідних, вільних від зйомок, ми вирішили, що відкладати розпис ще на рік, а він був би вже 4-м, більше не хочемо. Увечері напередодні торжества у нас не було ні костюма, ні кілець, ні відеограф, нічого, і я була впевнена, що ми все скасуємо. Але Гришине "все буде" спрацювало, і раптом почали з'являтися люди, які методом неймовірних зусиль зробили все, щоб це важливе для нас подія все-таки відбулося ", - зізнається Настя.

І це далеко не все історії, коли зі знімального майданчика - прямо в загс.

Катерина Тишкевич та Валентин Томусяк

 

Катерину Тишкевич та Валентина Томусяк "звів" "Безсмертник", де вони грали закоханих. Фото: Інстаграм Тишкевич

Зірка "Безсмертника", "Жіночого лікаря-5" і "Ніщо не трапляється двічі" Катерина Тишкевич з майбутнім чоловіком, актором Валентином Томусяк, познайомилася на зйомках серіалу "Безсмертник" в 2014 році.

- З Валиком ми познайомилися на зйомках серіалу "Безсмертник", де грали чоловіка і дружину, - згадує в інтерв'ю "КП" Катерина Тишкевич. - Це був мій перший проект, мені - 19 років, я ще таке дитя перелякане. І Валик такий гарний. Але спочатку так собі думала: "Він дуже красивий, чоловік не повинен бути таким красивим, солодким. Ні, не дивлюся в його бік". А потім дівчинки-гримери кажуть: "Катя, придивися, він не тільки красень, він ще й чоловік!" Дівчата мали рацію. Придивилася, так - мій, вирішила, що забираю. У нас почався роман, ми нашіптували, ховалися, зйомок було багато, один вихідний на місяць, і це в кращому випадку, побачення ночами... Зустрілися два роки, і Валик зробив мені пропозицію. А потім ще через два роки одружилися. Він - моя шалене кохання.

Актриса зізнається: перший крок зробила сама. Сказала просто - давай зустрічатися:

- Ми тоді обидва були після розриву першого кохання, і Валик не наважувався, хотів погуляти. А тут я така! Але як потім зізнався, відразу зрозумів: якщо зараз - так, то все, з такими, як я, не вийде просто погуляти місяць. Хоча я спочатку теж не була налаштована серйозно.

У лютому пара відзначила другу річницю з дня весілля.

Антоніна Хижняк та Олександр Боднар

 

Тоня Хижняк визнається, що їй дуже пощастило з Сашком. Фото: Інстаграм Хижняк

У минулому році зірка "Спійматі Кайдаша" Антоніна Хижняк зустріла свою любов на знімальному майданчику серіалу "Слід", де вона грає експерта по зброї, балістики і трасології Катерину Червону. Обранцем актриси став ще один герой цієї кіноісторії - актор Олександр Боднар, яка втілила в картині слідчого-оперативника Ярослава Гайворона.

- Навіть не знаю, зустрілися б ми в цьому житті за інших обставин. Вважаю, мені дуже пощастило, - розповідала Тоня в інтерв'ю "КП". - Ми дуже багато часу проводили на майданчику разом, були дуже довгі зміни, їх було дуже багато... А так як ти постійно перебував і в кадрі і поза кадром поруч з цією людиною, спілкування виникало само собою, і нас це зближувало. Ну і, звичайно ж, вирішальним моментом, як мені здається, стала історія з моїм переломом ноги. Так вийшло, що Саша був безпосереднім свідком цього жахливого події і кинувся допомагати мені з самої першої секунди: поїхати в аптеку, відвезти до лікаря, і в цей же період зйомки не припинялися. Вийшла на роботу через 12 годин після перелому.

Саша в прямому сенсі слова носив мене на руках. Коли, наприклад, треба було швидко з точки на точку переміститися, він просто підхоплював мене на руки, переносив, і ми далі починали знімати. Напевно, тим, що він без всяких слів відразу кинувся мені на допомогу, він мене і підкупив. Це дуже нас зблизило, незважаючи на те що був дуже складний період - три місяці пекельного болю кожен день. Уявляю, наскільки складно витримувати людини, у якого постійний біль, і тебе ніщо не може відвернути, ти постійно на антибіотиках, ліках, знеболюючих. Йому, звичайно, дісталося найбільше. Але він завжди був поруч - як то кажуть, і в горі, і в радості.

На "шапку" ( "шапка" - це кінець знімального процесу і вечірка на честь цього. - Авт.), А це було восени 2020 го, Тоня і Саша прийшли вже як пара. З тих пір щасливі разом.

Наталка Денисенко та Андрій Федінчік

 

Наталка Денисенко в четвертий раз вийшла заміж за Андрія Федінчіка в Єгипті 1 травня. Фото: Особистий архів Денисенко

Наталка Денисенко познайомилася з Андрієм Федінчіком на студи звукозапису на озвучці фільму, але їхні стосунки зав'язалися під час зйомок серіалу "Клан ювелірів", де вони грали закоханих Тимура і Зою. На той момент Андрій був одружений, але, за його визнанням, саме Наталку він шукав все своє життя.

- Я була вільною жінкою, і, хоча у мене було багато залицяльників, серйозно до них не ставилася. І тут зустрічаю Андрія. А у нього така божевільна енергетика - словами не передати! У ньому відразу відчувалася надійність. І він - дуже красивий. Дивилася на нього і думала: ось такий чоловік мені треба! - розповідала Денисенко в інтерв'ю "КП". - Вирішила додати в друзі на Фейсбуці - дивлюся, а він тиждень тому одружився. Відразу і відкинула ці думки. Потім, через півроку, нас затвердили на головні ролі в серіалі "Клан ювелірів", де ми грали закохану пару. Ми були дружні, але у мене і в думках не було, щоб його спокушати: спасибі, чужого мені не треба. У нас були теплі відносини. Я його любила просто так, мені хотілося зробити йому щось приємне, ми носили один одному кави на майданчику, дуже багато спілкувалися. А потім ми з ним сидимо, спілкуємося, і я раптом розумію, що, якщо зараз не встану і не піду, він мене поцілує. Ще думала: "Ну навіщо мені це треба, Господи, спаси". Але приходить цей самий день, і він мені каже: "У мене до тебе серйозна розмова. Моя дружина запитує, що у нас з тобою, тому що відчуває, що щось не так. І я сказав, що в тебе закоханий, що нам з нею треба розлучитися, тому що хочу бути з тобою ". У мене була і радість, і шок...

Після закінчення зйомок серіалу Андрій і Наталка стали разом жити, купили квартиру, Андрій зробив пропозицію. Потім вона завагітніла.

- І все дуже швидко якось у нас склалося. Я навіть не уявляю, щоб моїм чоловіком був хтось інший, а не Андрій, - говорить актриса.

1 квітня пара відзначила четверту річницю весілля нової... весіллям. Щороку сім'я організовує собі нове торжество.

- Перше весілля була на Мальдівах. Друга - на фестивалі весільних церемоній, вона вийшла просто космічної. Третє весілля - це, власне, розпис в Київському центральному загсі з короваєм, рушниками, іконами, батьками, все як годиться. Четверта - в цьому році в Єгипті, - розповідає нам Денисенко.

У Андрія та Наталки є син Андрій Федінчік-молодший, якому 29 вересня виповниться 4 роки.

Тарас Цимбалюк і Тіна Антоненко

 

Тарас Цимбалюк закохався в Тіну з першого погляду. Фото: Інстаграм Цимбалюка

Зірка "Фортечний" Тарас Цимбалюк зустрів свою другу половинку на зйомках кліпу Діми Монатика в 2017 році.

- Знімався в кліпі MONATIK на пісню "Вічність", і мені сподобалася дівчина - вона була в команді головним візажистом. Але коли прийшов на грим, вона чомусь попросила, щоб мене підготували в кадр її асистентки, - розповідав нам свою особисту історію Тарас Цимбалюк в інтерв'ю. - Минуло пару тижнів, я знайшов її в Інстаграме, підписався. Були думки написати, лайк поставити, але мені здавалося це недоречним. Якийсь чувак починає лайкать, підкочувати, писати... А раптом вона в стосунках? Хоча, якщо чесно, навіть не знаю, чого чекав. Написав аж навесні 2018 го. Так у нас почалося спілкування на рівні смайлів, сторіз. Страх, що якщо не я, то хтось інший її забере, був однозначно. І я вирішив написати. Тіна теж за мною спостерігала, але у неї не було такого драматизму, як у мене, він дивилася на все трохи простіше. Хоча трепет був, коли я їй написав.

За його словами, такі почуття у нього були вперше в житті:

- Я тоді ще думав: ну що ж це таке, бачив дівчину буквально три секунди і тепер весь час про неї думаю. Я ж завжди відштовхував ці історії про любов з першого погляду, всі ці кіношні мильні сюжети... Через пару місяців ми зустрілися біля парку Шевченка і просто гуляли, розмовляли. Я ж нічого про неї не знав, тільки те, що вона - особистий візажист Світлани Лободи, з якої колесить по всьому світу. Розумів, що у неї є і прихильники, і своя публічне життя, що у людини багато різних варіантів, але мені хотілося з нею спілкування...

Тарас зробив Тіні пропозицію в прямому ефірі "Танців з зірками" в минулому році, а в липні пара зіграла весілля в Карпатах.

- 03.07.2021 - рівно 3 роки нашим відносинам і відтепер день нашого одруження, - зізналася Тіна в день весілля. - Прошу любити і жалувати Тіну Цимбалюк!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

У чому зірки заміж йдуть : Сумська в фаті на срібне весілля, а екс- "холостячка" пошила наряд сама

Які наряди вибирають нареченої в свій найважливіший день.