Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Загрузить еще

ФАКТ. "Манчестер Сити" может отказаться от покупки нападающего "Барселоны" Лионеля Месси

ФАКТ.

По итогам анализа клуб принял решение, что переход аргентинца за деньги неприемлем для "Сити". Об этом сообщает спортивный портал ВсеПроСпорт со ссылкой на Mundo Deportivo. Так, англичане будут готовы подписать Месси только в том случае, если за трансфер не придется платить. 

Дело в том, что зарплата футболиста уже станет серьезной нагрузкой для "Сити". Также англичане не хотят рисковать с финансовым фэйр-плей после суда с УЕФА.

Ранее сообщалось, что Месси принял решение покинуть "Барселону", досрочно расторгнув контракт “по обоюдному согласию”. Представители каталонского клуба считают, что эта опция контракта, на которую ссылается аргентинец, больше недействительна. Сине-гранатовые намерены сохранить шестикратного обладателя "Золотого мяча" или продать его за сумму, которая по некоторым данным равна около 700 миллионам евро.

33-летний форвард, в свою очередь, уже встретился с главным тренером "Манчестер Сити" Хосепом Гвардиолой и обсудил с ним возможный трансфер. Англичане были готовы выплатить Месси 500 миллионов евро за пять лет.

ФАКТ, "Манчестер Сіті" може відмовитися від покупки нападаючого "Барселони" Ліонеля Мессі

Складнощі в переході форварда "Барселони" Ліонеля Мессі в "Манчестер Сіті" викликані можливими фінансовими проблемами лондонського клубу, пов'язаними з цим. До такого висновку в "МС" прийшли в ході аналізу можливих витрат.

За підсумками цього аналізу клуб прийняв рішення, що перехід аргентинця за гроші неприйнятний для "Сіті". Про це повідомляє спортивний портал ВсеПроСпорт з посиланням на Mundo Deportivo. Так, англійці будуть готові підписати Мессі тільки в тому випадку, якщо за трансфер не доведеться платити.

Справа в тому, що зарплата футболіста вже стане серйозним навантаженням для "Сіті". Також англійці не хочуть ризикувати з фінансовим фейр-плей після суду з УЄФА.

Раніше повідомлялося, що Мессі прийняв рішення покинути "Барселону", достроково розірвавши контракт "з обопільної згоди". Представники каталонського клубу вважають, що ця опція контракту, на яку посилається аргентинець, більше недійсна. Синьо-гранатові мають намір зберегти шестиразового володаря "Золотого м'яча" або продати його за суму, яка за деякими даними дорівнює близько 700 мільйонам євро.

33-річний форвард, в свою чергу, вже зустрівся з головним тренером "Манчестер Сіті" Хосепом Гвардіолою і обговорив з ним можливий трансфер. Англійці були готові виплатити Мессі 500 мільйонів євро за п'ять років.

Информация предоставлена в порядке ст.10 Конституции Украины и ст. 6 Закона Украины О национальных меньшинствах в Украине.

Новости по теме: Футбол Лионель Месси