Загрузить еще

Пресс-центр

Пресс-конференция "Влияние финансового кризиса на взаимоотношения между вкладчиками, заемщиками, банками, финучреждениями"

Пресс-конференция

На прес – конференції "Вплив фінансової кризи на взаємовідносини між учасниками фінансового ринку (позичальники, вкладники, банки та інші фінансові установи)" буде висвітлена жахлива ситуація, що склалася в сфері споживчого кредитування в Україні, та діяльність правозахисних організацій щодо її покращення.

В прес-конференції візьмуть участь:

1. Федір Олексюк – Головний координатор Оргкомітету, Голова Координаційної групи "Першого всеукраїнського з’їзду споживачів фінансових послуг", Голова Асоціації антиколекторів та правозахисників України "Ваша Надія".
2. Людмила Науменко – заступник директора Юридично-охоронної анти колекторної компанії «Ваша Надія» - член Оргкомітету по підготовці і проведенню "Першого всеукраїнського з’їзду споживачів фінансових послуг"
3. Дмитро Брацило – Регіональний представник ЮОАК «Ваша Надія» у Запорізькій області, член Оргкомітету по підготовці і проведенню "Першого всеукраїнського з’їзду споживачів фінансових послуг"
4. Олексій Онойко – заступник Регіонального представника ЮОАК «Ваша Надія» у Запорізькій області, член Оргкомітету по підготовці і проведенню "Першого всеукраїнського з’їзду споживачів фінансових послуг".

На  прес-конференції буде озвучена спільна ініціатива Комітету Верховної Ради України з питань фінансів та банківській діяльності та правозахисних організацій України щодо скликання міжнародної конференції за участю депутатів ВР, політичних та громадських діячів України щодо ситуації, яка склалася в Україні щодо порушення прав споживачів в сфері банківської діяльності, зокрема, щодо видачі споживачів кредитів в іноземній валюті, з метою захистити права споживачів фінансових послуг та повернути довіру до банківської сфери.

Будуть висвітлені також і інші заходи, які готують провідні правозахисні організації України з цього приводу.  Буде озвучено антирейтинг банків, які найбільше порушують конституційні права споживачів фінансових послуг.


Приглашаем СМИ.

Среда, 6 апреля 2011 года.

Начало пресс-конференции в 12.00.

Пресс-центр "КП" в Запорожье: (067)291-46-14.

 

Вопросы
Идет загрузка...
Показать больше вопросов
Показать больше вопросов
123...489