Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
27 апреля
Загрузить еще

Привітання з Великоднем у прозі

Привітання з Великоднем у прозі
Фото: Фото: pixabay.com

Великдень, Воскресіння Христове або Пасха – свято зі свят і торжество всіх торжеств. З усіх великих християнських свят церковного року воно найбільш давнє, урочисте й радісне. Оберіть найкращі привітання та адресуйте їх своїм рідним, коллегам та друзям у цей чудовий світлий день.

Вітання з Великоднем для близьких

Христос Воскрес! Вітаю тебе від щирого серця з радісним і світлим святом Великодня! Кожен рік ми святкуємо початок нового життя для всього християнського світу, торжество віри над смертю! Нехай частинка сьогоднішнього тріумфу залишиться в твоєму серці і підтримає у важку хвилину!

***

Христос воскрес ми говоримо з надією і посмішкою. Бажаємо, щоб мир, добро з небес сьогодні зійшло. Здоров'я, радості, умиротворення, спокою у душі, святого натхнення, підтримки близьких, допомоги від друзів, всіх мирських благ і столу повної чаші, і віри в краще, любові, надії, удачі і багато світлих днів. Зі святом Великодня!

***

Христос Воскрес! Ясніє сонечко і квітне світ увесь! І ронять ангели тобі пір’їнки з крил – на знак того, що Бог тебе благословив! Веселих свят!

***

Христос воскрес! Сьогодні вся природа радіє, навіть сонечко грає своїми променями і приносить нам радість і тепло Воскресіння, тому я і вам бажаю насолодитися пасхальною благодаттю, щоб ви завжди світилися, як сонечко, і випромінювали для оточуючих душевне тепло, радість і світло!

Вітання з Великоднем для друзів та знайомих

Найщиріші вітання з нагоди найбільшого християнського свята Воскресіння Христового! Нехай ваші душі будуть багаті на добро, як святковий стіл, чисті як великодній рушник і веселі, як українські писанки. Хай малинові дзвони Великодня принесуть у вашу оселю радість, віру, надію і любов. Христос Воскрес!

***

Від щирого серця поздоровляємо вас з Пасхою Христовою, і нехай царюють у ваших серцях радість і душевний спокій! Нехай до вашої оселі прийде здоров'я, любов, щастя, добробут, душа нехай світлішою стає, серце пломеніє любов'ю, а помисли стануть щирими та добрими. Всіх земних благ вам!

***

Христос Воскрес! Бажаю всім добра, злагоди і щастя. Цінуймо прості речі й події, терпляче ставитися до всього, бути вдячними за все те, що маємо. Щастя в наших руках, і бажаю грамотно ним розпоряджатися!

***

Прийміть найкращі вітання і побажання з Великоднем! Бажаємо вам, щоб переможний дух надії, радості, всепрощення і супроводжував вас і вашу родину, давав сили та наснагу для справ на добробут і процвітання нашої рідної України.

***

Христос Воскрес! Сердечно вітаю зі святом Святої Пасхи. Від усієї душі бажаю, щоб радість Воскресіння Христового наповнювала серце, а світло божественної любові зігрівало рідних і близьких. Мирно, спокійно, впевнено йти визначеною  дорогою, благодаті, міцного здоров'я, чудес, допомоги, насолоди бенкетом віри. Бог в поміч!

Привітання для колег з Великоднем

У ці урочисті святкові дні сердечно вітаю вас, дорогі колеги, з Воскресінням Христовим, з Пасхою Христовою, і нехай царюють у ваших серцях радість і душевний спокій. Бажаю вам і вашим рідним у ці весняні дні відчути повноту життя, щедроти української землі та родинне тепло. Нехай Господь дарує вам любов, радість, мир та злагоду на довгії літа. Бажаю всім здоров’я, добробуту й успіхів у добрих ділах! Христос воскрес!

***

У переддень Великого дня Воскресіння Христового сердечно вітаю вас із цим світлим християнським святом! Син Божий воскрес, і людство радіє, бо це свято надії, яке надихає наші серця сподіваннями на щасливе прийдешнє, дарує життєвий оптимізм і духовні сили. Щиро бажаю вам здоров’я, сил і наснаги для успішного завершення всіх добрих справ, хай у вашій родині, нашій Україні панують мир, любов, взаєморозуміння і добро! Христос воскрес! Воістину воскрес!

***

Ось і настала головна подія церковного календаря — Великдень. Нехай це весняне свято наповнить ваш будинок зарядом позитивних емоцій, запахом печених пасок, розписних яєць і почуттям щирої віри. А молитви розкриють душі рідних і близьких для світу та спокою. Зустрічайте Воскресіння Христа дарами природи, накривайте на стіл і відзначайте. Христос Воскрес!

***

У диво-день Христового Воскресіння бажаю вам добра і миру! Щоб не знали ви біди і горя. Нехай дитячий сміх променем іскриться, і поруч будуть тільки добрі друзі та щасливі рідні. Божого благословення з небес. Христос Воскрес!

***

З сердечним трепетом вітаю з Великим святом Святої Пасхи! Зустрічайте його з чистою душею і добрим сумлінням. Бажаю земних благ, духовного розвитку, душевного спокою, Божого промислу і волі у всіх справах і починаннях. Міцної віри і безмежної любові!

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ

Что нельзя делать на Пасху 2020

Главные запреты и церковные традиции праздника.