Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
19 апреля
Загрузить еще

Жартівливі привітання з Новим роком у прозі

Жартівливі привітання з Новим роком у прозі
Фото: Жартівливі привітання з Новим роком у прозі

Підніміть настрій собі і своїм близьким із самого ранку. Надішліть їм жартівливі привітання з Новим роком своїми словами, щоб на вустах рідних і близьких з'зявилась посмішка.

Вітаю з Новим роком, зі святом не тільки новорічного дива і неробства, але і з святом обжерливості і похмілля. Бажаю уникнути неприємних ситуацій у новому році, бажаю, щоб завжди грошей вистачало на розкішне життя, веселі розваги і смачну їжу.

***

Вітаю з Новим роком! Бажаю, щоб красуні були з ювелірними брязкальцями, богатирі з чотириколісними іграшками, улюблений будинок був — двоповерховою хатинкою, а на столі делікатесні ватрушки! Зі святом!

***

Вітаю з Новим роком і бажаю від душі горошку щастя в олів’є і бульбашок радості в шампанському, феєрверків краси в небі і теплих побажань від близьких людей, безсумнівної удачі і приємних подарунків під ялинкою.

***

Вітаю з Новим Роком і побажати хочу не бути дурним іполітом, не страждати радикулітом, не кидати на вітер грошей і слів, хай поменше зустрічається в житті ослів. Бажаю в новому році веселих пригод і різнобічних захоплень.

***

Вітаю з Новим роком і побажати хочу не напитися раніше часу і не впасти обличчям в салат, дочекатися тверезого Діда Мороза і випросити самий великий і цінний подарунок, запустити всі феєрверки і використати всі хлопавки до одної, запалити бенгальський вогник в серці і з гостинністю зустріти цей рік.

***

З Новим роком. Бажаю товстого гаманця і стрункої фігури в Новому році. Бажаю багатства, як у Буратіно, сміливості, як у Артемона, романтичності і мрійливості, як у П’єро, веселого характеру, як у Арлекіна і мудрості як у Тортилли. Нехай цей рік подарує тобі золотий ключик від заповітної мрії.

***

Нехай в новому році буде щастя неміряно. Нехай не буде ні однієї хвилини даремно втрачено. Нехай любов доводить до солодкого запаморочення, нехай не буде почуття втоми і виснаження. Вітаю з Новим Роком! Нехай він позбавить від всіх "оленів" на шляху і подарує вічний стан радості.

Джерело: bpro1.top

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Привітання з Новим роком 2018 у прозі

Красиві привітання з Новим роком 2018 у віршах

Прикольні привітання з Новим Роком 2018