Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
24 апреля
Загрузить еще

Привітання з Новим роком 2018 у прозі

Привітання з Новим роком 2018 у прозі
Фото: Привітання з Новим роком 2018 у прозі

Якщо у вас не вистачає слів, щоб привітати рідних та близьких з наступаючими святами, то ми приготовуали для вас привітання з Новим роком 2018 у прозі. Вони підійдуть для колег, друзів, рідних, коханих. А жартівливі привітання з Новим роком 2018 не залишать нікого без усмішки.

Привітання з Новим роком колегам у прозі

Цього року ми пережили безліч переломних подій, які обов'язково залишаться в нашій пам'яті. Нехай Новий Рік принесе нам нові сили для втілення самих амбітних планів і звершень. Спасибі за те, що ви були і залишаєтеся з нами. Щастя, здоров'я і благополуччя вам і вашим родинам!

***

Шановні колеги! Прийміть сердечні вітання з Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай прекрасні зимові свята принесуть мир, спокій і злагоду, впевненість у майбутньому. Зичу вам міцного здоров'я, успіхів, родинного щастя, достатку і благополуччя! Бажаю гарного настрою і любові, нехай у вашому житті панують гармонія та вдача!

***

Нехай родинний затишок, добро і благополуччя панують у Вашій оселі.
Хай рік новий принесе Вам віру і надію у день прийдешній. Щастя Вам у помислах і діях Ваших, успіхів Вам у праці!

***

З Новим Роком та Різдвом Христовим!
Бажаємо, щоб дух Нового року приніс Вам відчуття казки, а Різдво подарувало віру в чудеса!
Зичимо Вам і Вашим рідним миру, щастя і добра!

***

Нехай наступний рік буде щедрим на безмежне натхнення, яскраві успіхи, приємний смак перемог та дарує процвітання, злагоду і здоров’я Вам, вашим сім’ям та друзям!

Привітання з Новим роком друзям у прозі

В це казкове свято світ навколо стає яскравішим, очі світяться від захоплення, а в житті відбуваються приємні і незабутні пригоди. Так нехай примножаться казкові миті у твожму житті, у новорічну ніч до тебе доторкнуться чари, і всі бажання обов’язково збудуться.

***

З новим роком! З новим щастям! Нехай добрий Дід Мороз діаманти тобі особисто доставить і вина золотого наллє! На веселощі і щастя хай не поскупиться! А Снігуронька хай усміхнеться так, щоб радість в душі не згасала! 

***

З Новим роком, з новими починаннями й новими успіхами. Бажаю новорічної радості і непередбачуваного дива, чарівної історії і яскравих, веселих моментів. Нехай Новий рік подарує світлу надію і великі сили, виконає всі добрі бажання і принесе щастя у твій дім.

***

Нехай у Новому Році життя грає всіма фарбами, як конфеті, збуваються мрії, сяють на обличчях посмішки, очі світяться щастям! Нехай в душі буде більше добра! Здоров’я, любові, взаєморозуміння, радості, достатку, подорожей, вражень і хороших подій. Нехай Новий Рік дарує тільки найкраще!

***

Нехай наступаючий новий рік почне виправдовувати покладені на нього очікування вже з першого тижня січня. Бажаю, щоб у тебе цілий рік були круглі суми!

Привітання з Новим роком 2018 універсальні 

Нехай наступний рік принесе добробут і успіх, дасть нові сили для досягнення самих зухвалих цілей, виправдає надії, а наполегливість і цілеспрямованість допоможуть здійснити мрії. Твердості духу, невичерпного оптимізму, міцного здоров'я та удачі в особистому житті.

***

З приходом нового року люди дають нові обіцянки, змінюються. Нехай зміни в серцях відбуваються лише в кращу сторону! Давайте прикрасимо світ, ставши кращими, ніж були в минулому році. Змінюючись самі, ми міняємо світ! Бажаю позитивних змін у цьому році!

***

Прийміть від душі привітання з наступаючим Новим Роком! Щирі і сердечні побажання міцного здоров’я, благополуччя, щастя, Любові, радості, сповнення усіх Ваших бажань. Нехай відбудуться незвичайні, неодмінно радісні події. Більше вдалих і щасливих днів.

***

Хай вогні запалюються не тільки на ялинці, але й у душі, нехай щастя буде не тільки в казці, а й у твоєму житті. Бажаю чарівної ночі і виповнення мрій, світлої надії і курсу за вітром щастя. З Новим Роком!

***

Вітаю з Новим роком, зі святом не тільки новорічного дива і неробства, але і з святом обжерливості і похмілля. Бажаю уникнути неприємних ситуацій у новому році, бажаю, щоб завжди грошей вистачало на розкішне життя, веселі розваги і смачну їжу.

Привітання з Новим роком жартівливі у прозі

Вітаю з Новим Роком і побажати хочу не бути дурним іполітом, не страждати радикулітом, не кидати на вітер грошей і слів, хай поменше зустрічається в житті ослів. Бажаю в новому році веселих пригод і різнобічних захоплень.

***

Вітаю з Новим роком і побажати хочу не напитися раніше часу і не впасти обличчям в салат, дочекатися тверезого Діда Мороза і випросити самий великий і цінний подарунок, запустити всі феєрверки і використати всі хлопавки до одної, запалити бенгальський вогник в серці і з гостинністю зустріти цей рік.

***

З Новим роком. Бажаю товстого гаманця і стрункої фігури в Новому році. Бажаю багатства, як у Буратіно, сміливості, як у Артемона, романтичності і мрійливості, як у П’єро, веселого характеру, як у Арлекіна і мудрості як у Тортилли. Нехай цей рік подарує тобі золотий ключик від заповітної мрії.

***

Нехай в новому році буде щастя неміряно. Нехай не буде ні однієї хвилини даремно втрачено. Нехай любов доводить до солодкого запаморочення, нехай не буде почуття втоми і виснаження. Вітаю з Новим Роком! Нехай він позбавить від всіх "оленів" на шляху і подарує вічний стан радості.

***

Вітаю з Новим роком і бажаю від душі горошку щастя в олів’є і бульбашок радості в шампанському, феєрверків краси в небі і теплих побажань від близьких людей, безсумнівної удачі і приємних подарунків під ялинкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Красиві привітання з Новим роком 2018 у віршах

Прикольні привітання з Новим Роком 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© http://pozdravlenye.com/ukrproza.php?cat=4&page=3