Загрузить еще

Украинские звезды рассказали о мамах: Онуку учила искусству, а Цыбульской делала мейк

Украинские звезды рассказали о мамах: Онуку учила искусству, а Цыбульской делала мейк
Фото: Все фото - Инстаграм.

Украинские звезды поделились семейными снимками в день матери. Этот праздник в Украине отмечают во второе воскресенье мая. Артисты, ведущие и звезды телешоу показали своих мам, рассказали, чему они их научили, а также поделились размышлениями, какого им самим воспитывать детей.

Анастасия Кожевникова, экс-солистка "ВИА Гра"

"Мамочка. Спасибо тебе за понимание и поддержку в любой ситуации. Спасибо за тепло которое согревает меня даже на расстоянии. Люблю".

Слава Каминская, группа "НеАнгелы"

"Самое прекрасное, что может произойти с женщиной. Вот так выглядит ЛЮБОВЬ! Мама, спасибо за жизнь. С Днём матери".

 

Наталья Жижченко, ONUKA

"Звісно, я захоплююсь дідусем і бабусею, надихаюсь татом і братом, проживаю сьогоднішні дні з Женею, але ж виховала мене мама. Повертаючись назад, можу з впевненістю сказати, що нікому із мого оточення не приділяли стільки уваги, стільки часу, як мені. Театри, музика, література — першочергово це все від тебе, @evgenia_zhyzhchenko. Якщо мені хоча б на 10 % вдасться колись стати такою, як ти, зможу вважати себе реалізованою. Безмежно ціню все те, що ти зробила для мене і твоїм нескінченним бажанням передавати знання і досвід. Зі святом".

 

Джамала, певица

"Найрідніша, найближча, найбільш ранима людина на світі - це мама. Мама пробачає все. Найкращий друг, суворий критик, найласкавіша, най-найкраща! Бути мамою – це бути всім! Ти для своєї дитини і захисник, і вчитель, і помічник, і ласка, і турбота, і любов, і все разом! Якоюсь мірою, хоч би як голосно це звучало, ти – Всесвіт! Тому що ніхто, жодна людина в світі не зможе зрозуміти потреби дитини, як мама!

 

Оля Цибульська, певица, ведущая

"Яку 1 річ твоя мама робить крутіше за всіх? Я була наймодніша на дискотеці. В в’язаних модних жилетках, міні-спідниці в смужку, блузі з пагонами. Вся тусовка маленького містечка і заморські кавалери дивувались як і де в 90-тих можна було так одягатись. А це все - .. моя Мама. Яка робила мені мейк, крутила модні зачіски і перешивала на мене всі свої речі. Розпустити своє, щоб сплести дітям це точно про тебе, Мам. Люблю і дякую за все. Ти СУПЕР Мама, хочу бути схожою на тебе.

 

Соломия Витвицкая, ведущая

"Усіх мамусь з Вашим Днем! Сьогодні, 10 травня, в Україні найніжніше свято - День Матері, тож, не забудьте привітати найрідніших! Ми з @vladkochatkov бажаємо нашим мамам усмішок, здоров’я і насолоджуватися життям🌹🌹🌹любимо Вас. Наші мами не люблять фотографуватися, тому ось Вам я з трояндами для наших рідненьких.

 

Никита Добрынин, "Холостяк"

"Могу назвать себя счастливчиком, меня окружают красивые и самые заботливые женщины: моя будущая жена Даша и мама Елена Николаевна. Обе невероятные. Огромное спасибо, мам, что не только решила в то непростое время родить меня, но и столько мудрости подарила мне в этой жизни. Если я знаю, что такое любовь, то это благодаря тебе, мам".

 
 

Лилия Ребрик, актриса, ведущая

"Чи ідеальна я мама?.. ТАК! Я скажу більше: я перекона, що кожна мама ідеальна! І це зовсім не значить, що діти в такої мами завжди спокійні, слухняні, ніколи не вередують, коротше кажучі, такі, що хоч бери і на обкладинку журналу друкуй! Ні, це не так! Подивіться на друге фото! Це в молодшої доньки ідеальної мами істерика просто під час фотосесії! Можете собі уявити, які "бурхливі" емоції у мене всередині?! (Хоча зовні я зберігаю непохитність, так вміє лише ідеальна мама). Бо що я зроблю за хвилину? Легше за все просто вибухнути емоціями. О, ні! Це не про мене. Я не вибухну від емоцій! Я просто переключу увагу своєї дитини ("ой дивись: песик біжить, пташка летить, мурашка повзе, що завгодно..."), бо знаю точно, що це найкращий спосіб заспокоїти мою дворічну Полю! Це маленька, але дуже дієва дрібничка у нашому всесвіті спілкування з донечками, але ця дрібничка про те, як важливо знаходити підхід до своєї дитини. Адже Ідеальність мами - це відчувати свою дитину зсередини, з самої душі, приймати її будь-якою і любити її завжди і попри все. І неважливо - доросла вона чи зовсім маленька. Бо для наших мам ми завжди діти. Ці квіти - для тебе, Мамо. Обійміть сьогодні своїх мам! Скажіть їм зайвий раз, як любите їх! Адже всі мами - ідеальні! Пишіть під постом про себе - ідеальних - і про ваших ідеальних мам!

 
 

Виктория Смеюха, "НеАнгелы"

"Мама, милая, родная! Поздравляю тебя, ты лучшая мама в мире! Я благодарна тебе за теплоту и доброту – они ежедневно согревают меня и за то, продолжаешь сохранять семейный очаг сейчас. Ты всегда при любой возможности старалась порадовать меня и с оптимизмом смотрела на мир. Я этому научилась у тебя и оптимизм не раз выручал меня в трудную минуту. Мне повезло, что даже взрослую дочь, ты стараешься оберегать и помнишь, что я всё равно нуждаюсь в твоей любви – она окрыляет меня".

 

Снежана Бабкина, супруга Сергея Бабкина

"МАМА - это ВСЕЛЕННАЯ!!! А ДЕТИ - её искрящиеся ГАЛАКТИКИ!!! Спасибо тебе, моя мамочка @teatr_sorvantsy, за жизнь, любовь, теплоту, помощь; спасибо за моё развитие и увлечения; спасибо именно ТЕБЕ за то, какая я есть сейчас!! Всё МОЁ - благодаря ТЕБЕ!!! ЛЮБЛЮ!"

 

Жан Грицфельдт, дизайнер

"Во многих странах мира отмечают День матери, правда, в разное время. Сегодня он добрался и до Украины! Проявлять заботу, любовь и внимание можно легко и просто, абсолютно без повода. Пусть родители знают о том, как мы их любим каждый день. Наши мамы подарили нам жизнь и счастливое детство. Даже вырастая, запас любви от них, помогает справляться с любыми трудностями. Спасибо, мамочка".

 

Арсен Мирзоян, певец

"Це. Оля - моя мама :) привітайте своїх мам".

 

Полина Логунова, ведущая

"Какими бы вы ни были сильным и многогранными, самодостаточными и уверенными, пусть вас носят на руках и восхищаются Вашей улыбкой, дорогие Мамы, тоже самое дарите и своим мамам. Папа вам не папа. Не знаю кто как, но я до сих пор помню всю боль родов ежесекундно, что там кто забывает через пол года не могу понять, у меня сводит зубы, как вспомню - так вздрогну и только Мамы на такое способны! Уникально, не правда - ли? Сколько раз вы мама?

 

Михаил Поплавский, артист

"З Днем Матері! Мама – це свята людина для кожного з нас! Подзвоніть мамі прямо зараз! Встигніть сказати, що любите ... Головна пісня мого життя – "Росте черешня в мами на городі"

Мамо, мамо, вічна і кохана...

Ви пробачте, що був неуважний.

Знаю, Ви молилися за мене

Дні і ночі, сива моя нене.

Бережіть батьків, поки вони ще живі!"

Надежда Матвеева, ведущая

"З Днем матері. Через обмеження карантину не можу обійняти та поцілувати матусю. Маємо берегти рідних, але для тепла сердець обмежень не існує! Здоров'я міцного нашим рідненьким. Піклуємося, любимо, назавжди".

 

Дарина Трегубова, ведущая, актриса

"Два самых прекрасных и самых сложных челленджа  в жизни - быть дочкой и быть мамой)) Спасибо Вселенной за оба. С Днём матери!"

 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ

Зеленский ко Дню матери сделал коллаж из семейных снимков

 

Новости по теме: День матери Шоу-бизнес