28501
0
22 апреля
Загрузить еще

Фреймут рассказала девушкам, как нужно правильно плакать

Фреймут рассказала девушкам, как нужно правильно плакать
Фото: Ольга Фреймут. Фото: пресс-служба канала 1+1

Телеведущая Ольга Фреймут в 2015 году написала книгу "Де їсть і з ким спить Фреймут", которая является своеобразным дневником ее жизни. А сейчас звезда работает над книгой по этикету для девушек. Отрывок из нее Ольга опубликовала в своем Инстаграм. В нем телеведущая дает практические советы, как нужно плакать.

"Як правильно плакати :
1) Плачте тільки перед тим, хто того заслужив.
І так, щоб сльози подіяли на результат. Перед жінками не рюмсайте ніколи. Тільки перед чоловіками. І бажано впливовими.
2) Плачте беззвучно.
Як Віра Холодна в німому кіно. Щоб чутно було лише як тече сльоза.
3) Ваші вії мають бути намальовані водостійкою тушшю.
Якщо раптом це звичайна туш, припиняйте плакати, матимете комічний, а не фатальний вигляд.
4) Оберіть напівтьмяне місце, поверніться до чоловіка привабливішим профілем і заплачте.
Якщо ридатимете, як плакальниця, почервоніє шкіра, вистрибнуть шмарклі, лице зімнеться, як постіль у купе після прибуття на станцію.
5) Якщо ваші сльози не подіяли на адресата – витягніть носовичок із вашими ініціалами і скажіть щось таке: "Цвіте льон. Ця алергія... Даруйте". Немає сенсу витрачати коштовні емоції на металевого штурпака".

Мнения подписчиков Ольги разделились от "гениально" до "что за бред". Многие пишут, что уже хотят прочитать книгу полностью. Однако Ольга даты публикации пока не говорит.

 

 

Прем'єра "Від Пацанки до Панянки" вже в середу , 21 лютого , 19.00, Новий канал... Клаптик моєї книги з етикету . Обов'язково допишу... але поки: Як правильно плакати : 1) Плачте тільки перед тим, хто того заслужив. І так, щоб сльози подіяли на результат. Перед жінками не рюмсайте ніколи. Тільки перед чоловіками. І бажано впливовими. 2) Плачте беззвучно. Як Віра Холодна в німому кіно. Щоб чутно було лише як тече сльоза. 3) Ваші вії мають бути намальовані водостійкою тушшю. Якщо раптом це звичайна туш, припиняйте плакати, матимете комічний, а не фатальний вигляд. 4) Оберіть напівтьмяне місце, поверніться до чоловіка привабливішим профілем і заплачте. Якщо ридатимете, як плакальниця, почервоніє шкіра, вистрибнуть шмарклі, лице зімнеться, як постіль у купе після прибуття на станцію. 5) Якщо ваші сльози не подіяли на адресата – витягніть носовичок із вашими ініціалами і скажіть щось таке: "Цвіте льон. Ця алергія... Даруйте". Немає сенсу витрачати коштовні емоції на металевого штурпака.

Публикация от FreimutOlia (@freimutolia)

Новости по теме: Ольга Фреймут