28501
0
Загрузить еще

"Холостяк 4": Избранницей Евтушенко стала Анна Селюкова

Фото: В финале шоу Костя выбрал Аню. Фото: СТБ

Накануне финала главный герой шоу канала СТБ – 30-летний Константин Евтушенко, когда мы спросили его о девушках, ответил так:

- Дійсно, Аніта і Аня – дуже різні. Як за складом характеру, поглядами на відносини, так і за життєвими історіями. Але в кожній з них є щось таке, чого мені не вистачає і що дуже подобається. Аніта прийшла дуже закритою, називала мене чужим. Навіть зверталася до мене на "ви"! Мені було важливо побачити, яка вона всередині, яка вона поруч з чоловіком, чи зможу я відкрити для себе цю жінку. І я зрозумів, що Аніта – це просто величезний вир емоцій, які вона так старанно ховає під маскою залізної леді. Аня – ну це Аня! (смеется). З нею легко, весело і просто. Вона ніколи не стане зображати із себе когось, вона така, яка є. Вона не лізе у свари, не влаштовує якихось розборок чи інтриг. І це мені в ній дуже імпонує.

И хотя Костя сделал комплименты обеим девушкам, после ответа "Аня – ну це Аня! З нею легко, весело і просто", у нас уже практически не оставалось никаких сомнений.

Итак, его избранница - 30-летняя харьковчанка АннаСелюкова. Девушка занимается частным предпринимательством. Любит калланетику (комплекс гимнастических упражнений), и в сезон - горные лыжи. Знает, что любимое блюдо Евтушенко – стейк под соусом барбекю и ценит его умное чувство юмора. Считает себя счастливой и признается, что стала лучше понимать себя во многом как раз благодаря Косте.

Новости по теме: Константин Евтушенко