Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
1 травня
Завантажити ще

39-річний Мілевський поновив футбольну кар'єру - його підписав київський клуб

39-річний Мілевський поновив футбольну кар'єру - його підписав київський клуб

Колишній нападник національної збірної України та київського «Динамо» 39-річний Артем Мілевський став гравцем столичного київського клубу IGNIS. Спортсмен повернувся у великий футбол вперше після заяви про завершення кар'єри у 2021 році та лікування від алкогольної залежності. Про його підписання повідомили на сторінці клубу.

- Наймасштабніше медійне підписання цієї весни! Артем вже тренується з командою протягом двох тижнів і зауважує, що особливо подобається атмосфера в команді, а також якісний тренер, який дає серйозні навантаження, - повідомили у клубі.

Клуб також процитував слова Мілевського: «Після тренування боліло все. Я навіть у «Динамо» стільки не бігав».

IGNIS позиціонує себе як медіафутбольний клуб. За нього грають блогери, футбольні функціонери, агенти, журналісти, режисери. Власники IGNIS також є співорганізаторами УФМЛ (Української футбольної Медіа Ліги), метою якої є збори коштів на потреби ЗСУ та популяризація медіафутболу в Україні.

Фото: IGNIS

Фото: IGNIS

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений IGNIS Football Club (@ignis.fc)

  • Мілевський оголосив про завершення футбольної кар'єри у вересні 2021 року. Останнім клубом, за який він грав, був ужгородський "Минай". 
  • У вересні 2023 року 39-річного Мілевського госпіталізували, про що пресі розповів його друг по команді Олександр Алієв. За чутками, ексфутболіст проходив реабілітацію від алкогольної залежності. За лікування Мілевського заплатив президент клубу "Динамо" Ігор Суркіс.
Новини по темі: Футбол Артем Мілевський