Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

На фронті загинув призер Кубка Європи з дзюдо Станіслав Гуленков

На фронті загинув призер Кубка Європи з дзюдо Станіслав Гуленков
Фото: facebook.com/UkraineJudoFederation

Український спортсмен Станіслав Гуленков загинув минулої весни під час виконання бойового завдання в районі Новокалинового Донецької області, і лише тепер вдалося ідентифікувати тіло бійця. Про це пише видання sportarena.

Гуленков був призером Кубка Європи з дзюдо серед юніорів, він неодноразово виборював призові місця національних першостей серед молоді та кадетів.

22-річний лучанин служив на контрактній основі у Державній прикордонній службі України. Він займав посаду інспектора прикордонної служби 2 категорії – гранатометника.

  • 8 лютого Міністерство молоді та спорту повідомило, що за час воєнного стану 317 спортсменів, тренерів та осіб зі спортивного персоналу прострочили терміни перебування за кордоном. У списку - футболісти Артем Довбик, Анатолій Трубін, Ілля Забарний, Михайло Мудрик і Артем Громов, а також кікбоксер Станіслав Білокінь, легкоатлет Олексій Касьянов та багато інших.
  • 4 лютого на передовій загинув чемпіон світу та Європи з пауерліфтингу, рекордсмен України Олександр Білоконь. Він встановив рекорд України з переміщення тягача з причепом, заповненого людьми, а також здобув звання майстра спорту з богатирських ігор 2020 року.
  • 31 січня загинув колишній український хокеїст Денис Пашинський. Його визначним досягненням стала золота медаль на Всесвітній Універсіаді - 1999.