21 травня
Завантажити ще

Ломаченко проведе титульний бій з Камбососом в Австралії 12 травня

Ломаченко проведе титульний бій з Камбососом в Австралії 12 травня
Фото: facebook.com/VasylLomachenko

В Австралії 12 травня на RAC Arena у місті Перт відбудеться бій Василя Ломаченка з австралійцем Джорджем Камбососом. Про це на пресконференції заявили промоутери.

- Радий повернутися і радий, що вчиню це таким чином. Побачимося 12 травня. Це ще один шанс стати чемпіоном світу. Я ніколи не був в Австралії і завжди хотів поїхати туди. Чудова можливість. Зараз я націлений знову стати чемпіоном світу. Потім зможу знову замислитися над званням абсолютного чемпіона, – заявив Ломаченко на пресконференції.

На кону стоїть вакантний титул чемпіона світу IBF у легкій вазі, який звільнив Девін Хейні під час переходу до іншої вагової категорії.

Експерти, оцінюючи шанси боксерів, віддають перевагу Ломаченку, але сторона Камбососа відзначає вік українця: 35-річний боксер старший за Камбососа на 5 років.

  • 21 травня Василь Ломаченко зазнав поразки від Девіна Хейні у поєдинку за титули WBC, IBF, WBA Super, WBO у легкій вазі у Лас-Вегасі. Бій тривав усі 12 раундів, завершившись рішенням суддів 116–112, 115–113, 115–113 на користь Хейні.
  • 30 жовтня 2022 року Ломаченко зійшовся у поєдинку з американцем Джамейном Ортісом, в результаті якого здобув перемогу.

 

Новини по темі: спорт бій Ломаченко